Black Friday is de dag waarop veel winkels en webshops korting geven op vele producten. De laatste jaren is deze ‘feestdag’ ook heel populair geworden in Nederland. Maar hoe is Black Friday eigenlijk ontstaan, wanneer is Black Friday 2021 en wat kun je dit jaar verwachten? Wij zochten het voor je uit!

De beste Alles in 1 Black Friday aanbiedingen van 2021

Wil je direct profiteren van de beste Black Friday Alles in 1 acties? Bepaalde aanbieders zijn er al vroeg bij, dus er zijn nu al mooie deals! Hieronder zie je de aanbiedingen. Klik op een van de bestelknoppen om direct te kiezen voor een mooie deal!

Black Friday DealProviderBestellen
✔️ 6 maanden korting of cadeau
✔️ Geen aansluitkosten
✔️ Internet only: 3 maanden €5,- korting
Budget Alles in 1Bestel
✔️ Tot €225,- voordeel
✔️ Gratis Ring Doorbell Wired
✔️ Gratis aansluitkosten
T-MobileBestel
✔️ 6 Maanden korting
✔️ Gratis aansluitkosten
✔️ Cadeau: AirPods / Wifi-punt / Cashback
Online.nlBestel
✔️ Gratis Xbox Series S of Philips Smart TV
✔️ Geen aansluitkosten
KPNBestel

Als klap op de “voordeel vuurpijl” hebben sommige providers zelfs een Black Friday “Pre-sale”. Dit houdt in dat de dagen / week voor Black Friday daadwerkelijk is al vele voordelen gelden. Op deze pagina vind je een overzicht van alle acties betreffende:

– Alles in 1 Abonnementen / pakketten
– Triple play abonnementen
– Sim only abonnementen

Black Friday alles in 1 acties!

Hieronder zie je een overzicht met alle Black Friday & Cyber Monday Alles in 1 acties.

Black Friday acties per provider

Natuurlijk heeft elke provider unieke Alles in 1 aanbiedingen, zo ook voor Black Friday en Cyber Monday. Daarom schrijven we hieronder de Black Friday aanbiedingen van 2021 per provider uit!

Budget Alles in 1 Black Friday 2021 Deal

Alles in 1 provider Budget Alles in 1 doet in 2021 mee aan Black Friday. Zie hieronder welke voordelen je ontvangt als je tijdens Black Friday een pakket afsluit bij Budget Alles in 1:

 • Keuze uit: De eerste 6 maanden €28,- voordeel p.m. op alle pakketten, of een welkomstcadeau: Google Nest Wifi / Nokia T20 Tablet / Garmin Venu Sq smartwatch.
 • Geen aansluitkosten: €35,- voordeel.

 • Kies je voor internet only, dan ontvang je de eerste 3 maanden 5 euro korting per maand, waardoor je in totaal 15 euro bespaart. Ook hierbij betaal je geen aansluitkosten.

Het bovenstaande is tot en met 5 december 2021 geldig.

T-Mobile Alles in 1 Black Friday 2021 Aanbieding

Ook T-Mobile doet dit jaar mee aan Black Friday voor alles in 1 pakketten! Hieronder zie je de Black Friday Alles in 1 actie van T-Mobile:

 • Tot €225,- voordeel
 • Gratis Ring Doorbell Wired
 • Gratis aansluiten: €30,- voordeel (€105,- voordeel bij glasvezel)

Bovenstaande actie loopt tot en met 29 november 2021.

Online.nl Alles in 1 Black Friday Actie

Dit jaar kun je tijdens Black Friday bij Online.nl profiteren van een aantal mooie voordelen op een Internet & TV / Alles in 1 pakket. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van deze voordelen:

 • 6 maanden korting ter waarde van €105,-
 • Geen aansluitkosten ter waarde van €30,-
 • Keuze uit cadeaus: Apple AirPods 2, een Zyxel wifi-punt, of €70,- cashback.

De Black Friday aanbieding bij Online.nl loopt tot en met 28 november 2021. Update: wegens success verlengd t/m 8 december 2021.

KPN Alles in 1 Black Friday Deal

Sluit je tijdens Black Friday 2021 een Internet & TV of Alles in 1 pakket bij KPN af? Dan ontvang je de volgende voordelen:

 • Welkomstcadeau: Gratis Xbox Series S of Philips Smart TV. Als alternatief kun je ook kiezen voor 6 maanden 35 euro korting of twee gratis KPN SuperWifi punten.
 • Je betaalt geen aansluitkosten.

Je kunt tot en met 29 november 2021 een Black Friday Alles in 1 pakket bij KPN afsluiten.

Oorsprong van Black Friday

Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving. Omdat Thanksgiving altijd op een donderdag valt, hebben veel Amerikanen de vrijdag daarna vrij. Hierdoor gaan veel mensen winkelen en is het de drukste dag van het jaar. Het wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstinkopen. De dag heet Black Friday, omdat de winkeliers die dag winst beginnen te maken voor dat jaar. Vroeger werd dit ‘in het zwart komen te staan’ genoemd.

Zwarte Vrijdag in Nederland

Steeds meer Nederlandse webshops geven de laatste jaren flinke kortingen op Black Friday. Hier wordt het dan ook wel Zwarte Vrijdag genoemd. In Nederland maken vooral elektronica-aanbieders gebruik van deze dag, alhoewel steeds meer andere branches ook meegaan in de gekte. De aanbiedingen en acties beperken zich niet meer tot alleen de vrijdag, maar duren zelfs het gehele weekend tot en met de daarop volgende maandag, Cyber Monday. Door de prijsverlagingen kan het de moeite waard zijn om nog even te wachten tot Black Friday.

Black Friday dit jaar

Black Friday 2021 valt dit jaar op vrijdag 26 november. Het einde van de gekte, Cyber Monday, is dit jaar maandag 29 november. Tegen die tijd zullen er ongetwijfeld nog bepaalde regels van kracht zijn, dus zal Zwarte Vrijdag dit jaar voor een stuk groter deel online gebeuren. Bovendien blijkt uit onderzoek dat 70 procent van de consumenten niet snel weer zou willen winkelen in fysieke winkels. Retailers zullen hun focus dit jaar dus moeten verleggen naar afgeprijsde producten in hun webshops.