Written by Donat

5 tips om goedkoper uit te komen met een alles in 1 pakket

Door het grote aanbod van verschillende providers zijn er enorm veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot TV, internet en telefonie. Hierom zijn alles in 1 pakketten bedacht zodat je al je netwerken gemakkelijk bij één provider hebt. Deze alles in 1 pakketten kunnen soms vrij prijzig worden. Daarom geven we je in dit artikel 5 tips om goedkoper uit te komen met een alles in 1 pakket.

1. Combivoordelen

Een aantal providers bieden combivoordelen aan met andere providers, bijvoorbeeld: Vodafone en Ziggo. Andere providers bieden meer voordelen des te meer abonnementen je bij die provider afsluit, denk hier bijvoorbeeld aan KPN. Om deze voorbeelden wat duidelijker te maken staan hieronder twee overzichten met de combivoordelen van VodafoneZiggo en KPN.

Combivoordelen bij het kopen van een telefoon/abonnement bij Vodafone als je thuis internet hebt van Ziggo:

  • Tot €7,50 korting per maand
  • Dubbel zoveel MB’s in je databundel
  • Safe Online XL pakket
  • Extra TV-pakket naar keuze

Combivoordelen bij KPN als je internet hebt van KPN:

  • Tot €7,50 korting per maand op mobiel
  • Gratis Pluspakket t.w.v. € 6,99 /mnd bij TV
  • € 5,- Entertainment korting bij een entertainment optie met keuze uit Viaplay, Netflix, Spotify, ESPN Compleet, Xbox Game Pass Ultimate of Film 1.

2. Geen telefonie in je pakket

In een alles in 1 pakket zit TV, internet en vaste telefonie. Ook al wordt vaste telefonie zelden nog gebruikt in het dagelijks leven. Hierom is het handig om vaste telefonie niet aan je pakket toe te voegen. Vaste telefonie is niet heel duur maar zonder vaste telefonie kan je al snel €20,- per jaar goedkoper uit zijn. Dit kan toch erg handig zijn, dit geld kan je bijvoorbeeld gebruiken om je mobiele abonnement uit te breiden zodat je zeker weet dat je de vaste telefoon niet nodig hebt.

Een vaste telefoon zien we niet vaak in het privéleven, maar in het zakelijke leven kan het wel erg handig zijn. Hierom raden wij een vaste telefoon wel aan als het voor zakelijke doeleinden bedoeld is.

3. Prijsvergelijker voor goedkopere pakketten

Zoals je misschien wel weet zijn er een hoop providers en elke provider hanteert weer een andere prijs. Hier hebben wij een oplossing voor. Met onze alles in 1 prijsvergelijker kun je direct zien welke provider en welk pakket het beste bij jouw wensen past. Om het nog makkelijker te maken voor je kan je de prijsvergelijker aanpassen op jouw wensen.

Bovenaan kun je kiezen tussen ‘internet, televisie en bellen’. Selecteer degene waar je naar op zoek bent. Klik hierna op ‘filters’. Al klik je dan op het knopje ‘algemeen’ kun je ook de maximumprijs instellen. Als je dit doet weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Zie hieronder onze prijsvergelijker:

Wil je het goedkoopste alles in 1 pakket voor jouw situatie? Bekijk bovenstaande vergelijker en kies (eventueel na het instellen van filters) voor het bovenste pakket. Zo kom je zo voordelig mogelijk uit!

4. Kies voor actiepakketten

Ken je het gevoel dat je lekker door stad loopt en overspoelt wordt met aanbiedingen en acties? Providers doen dit ook, gelukkig op een iets subtielere manier. Bijna elk bedrijf concurreert mede met zijn concurrenten door bepaalde acties in te voeren, hetzelfde geldt voor providers. Des te voordeliger de prijs is des te meer potentiële klanten een provider aantrekt.

Providers hebben zo nu en dan een tijdelijke actie of aanbieding, let hier goed op want dit wordt niet altijd even goed geadverteerd. Deze aanbiedingen zijn een stuk goedkoper dan de reguliere prijs die provider hanteren. Er zijn verschillende soort acties, namelijk:

5. Lagere internetsnelheid

Tegenwoordig maakt bijna alles gebruik van internet, zelfs koelkasten en stofzuigers hebben wi-fi, hierom is het niet vreemd dat internet steeds duurder wordt. Als je aan het zoeken bent naar een alles in 1 abonnement, zal je snel merken dat het grootste kostenplaatje internetsnelheid is. Hierom is het verstandig om niet te veel te betalen voor internet als je het toch niet gebruikt.

Hieronder staan alle beschikbare internetsnelheden en welk online gedrag hier het best bij past. Maak voor jezelf de schatting waar jouw huishouden het best bij past en selecteer dat internetbundel in je pakket. Dit kan je al snel €50,- besparen op jaarbasis.

Tot 50 Mbit/s:
Fatsoenlijke snelheid voor beperkte gebruikers. Woon je alleen of met z’n tweeën en maak je maar niet veel gebruik van uw internetverbinding? Dan is deze internetsnelheid voldoende voor e-mail, social media en internetbankieren. Ook kun je met één apparaat tv kijken en films en series streamen via Netflix.

Tot 100 Mbit/s:
Betrouwbare verbinding voor standaardgebruikers. Met deze snelheid kun je tv kijken op meerdere tv’s en tegelijkertijd films op Netflix. Deze snelheid maakt het gemakkelijk om samen tv te kijken, wat handig is voor gezinnen met kleine kinderen.

Tot 200 Mbit/s:
Snel en stabiel internet voor het hele gezin. Zijn je kinderen wat ouder en willen ze makkelijk online games spelen terwijl je Netflix kijkt, dan is deze snelheid de juiste keuze. Perfect voor het kijken naar ultrasnelle 4K-tv, gamen en het downloaden van grote bestanden.

1 Gbit/s:
Geen limieten voor zware gebruikers. Dit is de juiste keuze voor gebruikers met de hoogste eisen aan internetconnectiviteit. Hierdoor kun je met ongekende snelheden zeer grote bestanden downloaden en uploaden. Bovendien kun je op meerdere apparaten tegelijk streamen, spelen en tv kijken. Deze verbinding werkt over glasvezel. Zo heb je altijd sneller internet dan een koperverbinding.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *