Written by Dennis Vlaar

Abonnementsprijs verhoogt bij XS4ALL

De internetabonnementen van XS4ALL worden duurder. XS4ALL is niet de enige provider die zijn internettarieven omhoog gooit. Ziggo en KPN kozen er ook voor om de prijzen voor internet te verhogen. In dit artikel bespreken we de prijsverhoging bij XS4ALL. Lees dus verder!

Prijsverhoging

Het gaat bij XS4ALL alleen om de internetabonnementen die verhoogd worden in prijs. XS4ALL heeft 5 internetabonnementen die allemaal met €1 in prijs worden verhoogd. Het goedkoopste abonnement is nu verkrijgbaar vanaf €42 en het duurste abonnement vanaf €69,50.

Waarom worden de prijzen verhoogd?

XS4ALL heeft aangegeven dat de prijsverhoging wordt doorgevoerd om de inflatie bij te houden. De prijsverhoging was nodig om dezelfde kwaliteit op het gebied van service en internet te kunnen blijven bieden. Daarnaast blijft XS4ALL investeren in het netwerk om tijdens de pandemie de mensen thuis kwaliteit te kunnen bieden.

Voor wanneer en wie geldt de verhoging

De prijsverhoging geldt voor alle klanten van XS4ALL. Nieuwe klanten met een actiekorting kunnen nog gebruik maken van de kortingstarieven. Alle nieuwe en bestaande klanten krijgen de hogere tarieven. De nieuwe prijzen gelden vanaf 1 juli 2020. Omdat XS4ALL de prijzen van de abonnementen verhoogt, mogen klanten hun contract zonder extra kosten opzeggen. Als je het niet eens bent met de prijsverhoging kun je dus gemakkelijk overstappen.

Overstappen

Ben je niet tevreden met de nieuwe abonnementsprijzen van XS4ALL en wil je overstappen naar een andere provider? Gebruik onze onafhankelijke vergelijker om het aanbod van internetabonnementen te zien. Met de sliders kun je aangeven hoe groot je je abonnement wilt hebben. Vervolgens kun je het aanbod zien. Bekijk welke provider het beste bij jou past. Wil je meteen een abonnement aanschaffen? Dat kan via de bestelknop!

Wat vind jij van de prijsverhoging van XS4ALL?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *