Written by Donat

Alleen tv pakket?

Er zullen genoeg redenen zijn waarom je voor een pakket met alleen televisie wilt kiezen. Deze redenen zullen we in deze blog gaan bespreken. Maar misschien nog wel belangrijker; bestaan deze pakketten wel en welke providers bieden het dan aan? Lees dus snel verder en kom alles te weten over een alleen tv pakket!

Bij welke providers is een alleen tv pakket verkrijgbaar?

Tegenwoordig zul je bij het uitkiezen van een alleen tv pakket niet veel keuze meer hebben. De meeste providers bieden tv aan in combinatie met internet. Digitale televisie wordt namelijk uitgezonden via een internetverbinding. Er zijn nog maar twee providers die een pakket met enkel televisie aanbieden. Alleen tv abonnementen vergelijken is daarom heel overzichtelijk. De volgende twee providers bieden zo’n pakket aan:

  • Ziggo
  • Canal Digitaal

Ziggo

Bij Ziggo is het mogelijk om een alleen tv pakket af te sluiten. De aansluiting zal dan kabel zijn. Je ontvangt meer dan 50 tv-zenders met een scherpe kwaliteit en je hebt geen mediabox of afstandsbediening nodig. Je hoeft enkel de kabel in de tv pluggen en het ontvangen van digitale tv is geregeld. Ziggo heeft twee varianten; Ziggo alleen tv kabel en Ziggo tv start. De tv pakketten van Ziggo zullen het goedkoopst zijn, maar hier krijg je dan ook aanzienlijk minder zenders voor terug.

Interesse in digitale televisie van Ziggo via kabel? Klik op de onderstaande bestelknop voor meer informatie en om direct een abonnement af te sluiten!

Bestellen

Canal Digitaal

Met Canal Digitaal ontvang je via een schotel bij jouw huis of caravan het tv-signaal van tenminste twee satellieten in de ruimte. Doordat je rechtstreeks het signaal ontvangt, is de beeldkwaliteit hoog en ontvang je veel (extra) zenders. Er is keuze uit drie verschillende alleen tv pakketten; Riant, Rijk en Royaal. Deze pakketten zullen wat duurder zijn dan die van Ziggo, maar hier krijg je dan wel minstens 437 zenders voor terug.

Voor wie is een alleen tv pakket geschikt?

Het kan om verschillende redenen zijn dat een pakket met enkel tv geschikt voor jou is. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden:

  • Een pakket met alleen tv kan een handige uitkomst zijn voor mensen die ook echt alleen tv nodig hebben. Heb je bijvoorbeeld geen behoefte aan een vaste telefoon en heb je internet via een andere weg? Dan wil je natuurlijk niet betalen voor iets wat je niet nodig hebt.
  • Een alleen tv pakket is ook ideaal voor op vakantie. Met een schotel van Canal Digitaal heb jij op jouw caravan ook een tv-signaal. Hier is dan geen internetverbinding voor nodig.

Waar moet ik op letten bij het afsluiten?

Kijk bij het afsluiten van een alleen tv pakket goed naar de volgende punten:

  • Provider. Heb je bijvoorbeeld al internet van Ziggo, dan is het verstandiger om dat pakket uit te breiden. Dat zal voordeliger zijn.
  • Zenders. Hoeveel zenders krijg je? En kun je ook zenderpakketten als ESPN en Ziggo Sport kijken?
  • Aansluiting. Wil je kabel of satelliet?
  • Contractduur. Wil je een abonnement van 1 jaar of 2 jaar. Bij een jaarlijks abonnement ligt de prijs wat hoger, maar heb je wel meer flexibiliteit.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *