Written by Donat

Alles in 1 maandelijks opzegbaar?

Maandelijks opzegbare abonnementen worden steeds populairder. Bij mobiele abonnementen is het aanbod van deze abonnementen al erg groot. Maar hoe zit dit bij alles in 1 pakketten? Bieden er al een aantal providers een alles in 1 maandelijks opzegbaar pakket aan? Je leest het in deze blog!

Bestaat er een alles in 1 maandelijks opzegbaar abonnement?

Nee, op dit moment worden er nog geen alles in 1 pakketten aangeboden die maandelijks opzegbaar zijn. Er worden nu enkel nog abonnementen aangeboden met een contractduur van 1 of 2 jaar. Wij verwachten wel dat het binnen enkele jaren mogelijk zal worden om een alles in 1 maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Door de hevige concurrentie zijn de aanbieders namelijk constant bezig met de wensen van de consument. Het is dus waarschijnlijk maar een kwestie van tijd voordat alles in 1 abonnementen maandelijks opzegbaar aangeboden gaan worden.

Maandelijks aanpasbaar

Maandelijks opzegbare alles in 1 pakketten mogen dan misschien nog niet beschikbaar zijn. Het is bij deze abonnementen vaak al wel mogelijk om de extra’s elke maand aan te passen. Bij extra’s kun je denken aan zenders, zenderpakketten en internetsnelheid. Het zou in deze gevallen dus mogelijk zijn om een wat kleiner abonnement te kiezen en eventueel later extra’s toe te voegen. Let er wel altijd op of je extra’s maandelijks opzegbaar of maandelijks aanpasbaar zijn. Soms kun je wel elke maand iets toevoegen, maar niet elke maand iets opzeggen. Lees hiervoor de altijd de kleine lettertjes goed door.

Opzeggen langdurig contract

Het is lang niet altijd mogelijk om direct je contract op te zeggen en over te stappen naar een andere aanbieder. Je bent altijd nog gebonden aan de afspraken met je huidige provider als je nog binnen je eerste afgesproken contractperiode zit. Ook als je duidelijk hebt ingestemd met verlenging of vernieuwing van het contract, ben je nog gebonden aan de gemaakte afspraken. Mocht opzeggen wel mogelijk zijn dan is de opzegtermijn altijd één maand vanaf de dag dat je jouw contract opzegt.

Waarom kan een alles in 1 maandelijks opzegbaar pakket handig zijn?

Voor veel consumenten kan een maandelijks opzegbaar alles in 1 pakket een goede uitkomst bieden. Hoewel het dus nog niet bestaat, staan hieronder een aantal situaties waarin een dergelijk abonnement handig kan zijn:

  • Wanneer je regelmatig van huis bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werk in het buitenland. Deze mensen maken geen gebruik van het abonnement wanneer zij niet thuis zijn.
  • Wanneer je niet vast wilt zitten aan een aanbieder. Je hebt de kans om te vertrekken bij de provider wanneer je wilt, om ergens anders een nieuw abonnement af te sluiten.
  • Wanneer je maar tijdelijk een alles in 1 pakket nodig hebt. Zo zit je niet onnodig aan een lange contractduur vast.

Alles in 1 pakketten vergelijken?

Hoewel er momenteel nog geen alles in pakketten zijn die maandelijks opzegbaar zijn, ben je misschien alsnog geïnteresseerd in het beste alles in 1 pakket voor jou. Vergelijk in dat geval de verschillende pakketten gemakkelijk in de onderstaande vergelijke. Je kunt naar wens filteren om zo tot jouw favoriete pakket te komen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *