Written by Donat

Alles in 1 pakket met kado afsluiten?

Sommige providers belonen hun klanten met een kado bij het afsluiten van een alles in 1 pakket. Het is dan ook altijd leuk om bij het afsluiten van een pakket een beloning te ontvangen. Welke providers bieden dit aan en wat voor soort kado’s zijn dan mogelijk? Lees in dit artikel alles over een alles in 1 pakket met kado!

Soort kado’s in een alles in 1 pakket

Alles in 1 pakketten met kado’s kunnen van elkaar verschillen. De meest voorkomende kado’s waar je aan kunt denken zijn:

  • Gratis apparatuur, zoals een wifi versterker of Chromecast
  • Gratis extra zenders
  • Combinatiekortingen

De meesten zijn op zoek naar een echt cadeau, zoals gratis apparatuur. Lees hieronder welke providers dergelijke kado’s aanbieden.

Welke providers bieden een alles in 1-pakket met kado aan?

De onderstaande providers bieden een alles in 1 pakket met cadeau aan. Wil je direct door naar de website van de provider voor meer informatie, klik dan bij jouw favoriete alles in 1 pakket met kado op ‘Bekijk’.

AanbiederKadoMeer informatie
KPN2 SuperWifi punten of 6 maanden kortingBekijk
Budget Alles in 1Google Nest Wifi of 6 maanden kortingBekijk
Ziggo3 smart Wifiboosters of 6 maanden korting + Gratis tv-pakket naar keuzeBekijk

Krijg je deze cadeaus ook bij andere pakketten?

Je vraagt je nu misschien af of je deze kado’s ook ontvangt als je een andere pakketsamenstelling hebt. Bijvoorbeeld alleen televisie en internet in plaats van een alles in 1 pakket. Bij een pakket met internet en televisie (zonder vaste telefoon) geniet je van dezelfde voordelen als bij een alles in 1 pakket voor alle providers in bovenstaande tabel.

Alles in 1 pakket met kado, is dat het waard?

Of een alles in 1 pakket met kado het waard is, hangt af van waar je zelf naar op zoek bent. Het kan leuk zijn om een extra cadeau te krijgen bij het afsluiten van een abonnement, maar let wel op de totale kosten. Daarnaast kun je je afvragen of je ook echt iets hebt aan het cadeau wat aangeboden wordt. Vind je de totale prijs het belangrijkste en wil je het liefst gewoon het aller goedkoopste alles in 1 pakket? Klik dan hier voor de goedkoopste alles in 1 pakketten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *