Written by Donat

Meerdere Black Friday alles in 1 deals verlengd

Vele alles in 1 & internet (en tv) providers hebben er in 2020 voor gekozen om mee te doen aan Black Friday. Dat leidde tot mooie aanbiedingen en leuke acties. Black Friday wordt in Nederland steeds populairder, zo ook voor alles in 1. Aangezien de acties voor de meeste aanbieders een succes waren, hebben bepaalde providers ervoor gekozen om hun acties te verlengen. Van welke mooie deals kun je nog profiteren? Je leest het hier!

3 beste verlengde Black Friday alles in 1 deals

Heb je tijdens Black Friday nog niet kunnen kiezen voor een mooie alles in 1 of internet & tv aanbieding? Geen zorgen; wij hebben hieronder de 3 beste verlengde Black Friday alles in 1 deals verzameld. Aangezien deze acties voor een korte periode zijn verlengd, is het aangeraden om zo snel mogelijk te kiezen voor een van de deals!

Black Friday DealProviderBestellen
✔️ 6 Maanden korting
✔️ Geen aansluitkosten
✔️ €50 Cashback of Veho koptelefoon ZB-6 of Google Nest Mini
Online.nlBestel
✔️ Keuze tussen gratis Koptelefoon, Speaker, 6 maanden €35 of 2 SuperWifi puntenKPNBestel
✔️ 9 maanden korting of Gratis Google Nest Wifi t.w.v. €259 bij Internet én TVBudget Alles in 1Bestel

Hoelang zijn deze acties nu geldig?

Hoelang de verlengde Black Friday acties geldig zijn, verschilt per provider. We beschrijven hieronder hoe het per provider van de drie beste deals zit.

  • Online.nl: De verlengde deal is nog maar een week geldig: tot en met 10 december 2020. Wees er dus snel bij!
  • KPN: Hoewel KPN aangeeft dat de deal wegens succes is verlengd, is het niet bekend voor hoelang. Indien je interesse hebt, is het dus wel verstandig snel gebruik te maken van deze deal.
  • Budget Alles in 1: Voor Budget Alles in 1 geldt eigenlijk hetzelfde als voor KPN: het is niet bekend voor hoelang de verlengde Black Friday actie geldt.

Waarom verlengen providers hun Black Friday deal?

Het antwoord hierop is eigenlijk al gegeven: wanneer providers zien dat een aanbieding het goed doet, kiezen ze er soms voor om deze te verlengen. Aangezien Black Friday in Nederland steeds populairder wordt en men in deze periode vaker naar deals zoekt, is het voor providers ook interessant om deze deals aan te bieden & te verlengen. Dat is voor jou natuurlijk ook mooi, want het betekent dat je nog steeds kunt kiezen voor een mooie deal! Daarbij is het dus wel belangrijk om snel te kiezen voor een aanbieding, want vaak kiezen providers ervoor acties voor een bepaalde (korte) periode te verlengen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *