Written by Merel

Combivoordeel bij alles in 1 pakketten bij deze providers!

Steeds meer providers bieden combivoordeel bij alles in 1 pakketten aan. Vergelijken is namelijk een trend geworden. Meer dan ooit zijn Nederlandse consumenten bezig met het vergelijken van prijzen van bijvoorbeeld zorgverzekeringen, mobiele telefonie, internet en televisie. Er zijn tientallen vergelijkingssites op het internet te vinden, voor het vergelijken van deze zaken. De huidige consument is een ster geworden in het combineren van allerlei voordelige abonnement en stelt op deze manier haar eigen pakket aan abonnementen samen. Dit zien de providers die vaste diensten verstrekken, zoals internet en televisie, terug in hun cijfers. Om klanten meer aan zich te binden wordt er steeds meer combivoordeel aangeboden.

Welke providers bieden combivoordeel pakketten?

De klant kan van combinatievoordeel profiteren, wanneer hij vaste- en mobiele diensten afneemt bij dezelfde provider. Dit werkt als volgt: De oude alles in 1 pakketten bestaan vaak nog uit internet, televisie en vaste telefonie. Met als reden dat vaste telefonie eigenlijk nog weinig afgenomen wordt, zien providers liever dat de klant hun mobiele telefoon abonnement met de vaste diensten internet en televisie bij hen combineert. Wanneer een klant dit doet, krijgt hij extra korting op het totale maandbedrag of extra gratis diensten aangeboden. Dit heet combivoordeel. Er zijn meerdere providers die dit tegenwoordig aanbieden en zij geven er allemaal hun eigen draai aan.
Providers die momenteel combivoordeel aanbieden, zijn onder andere:

  • KPN met het KPN Compleet pakket
  • XS4ALL
  • Telfort

Verwacht wordt dat andere providers snel zullen volgen.

KPN Compleet voorloper in combivoordeel

KPN Compleet is het eerste volledige pakket dat vaste en mobiele diensten met elkaar combineert en aanbiedt tegen een voordelige prijs. Wanneer je kiest voor de vaste diensten, zoals internet en televisie en ook je mobiele telefoon abonnement afsluit bij KPN, profiteer je van extra kortingen. KPN beloont gul. Je krijgt namelijk elke maand €5,- korting op je mobiele abonnement, een verdubbeling van je MB’s en daarnaast mag je ook nog kiezen uit een gratis extra zenderpakket! Wanneer je meer dan één mobiel abonnement afsluit, krijg je voor elk extra mobiel abonnement nog eens €5,- korting, kun je onderling MB’s delen en gratis onderling bellen!

XS4ALL biedt combivoordeel in samenwerking met KPN

XS4ALL is erg succesvol in het aanbieden van vaste diensten, zoals internet, televisie en vaste telefonie. Zij hebben zelf geen beschikking over mobiele telefoon abonnementen, maar willen toch hun klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Een samenwerking tussen deze provider met KPN heeft ervoor gezorgd dat ook klanten van XS4ALL kunnen profiteren van combivoordeel. Wanneer klanten van XS4ALL bij deze provider internet en televisie afnemen en bij KPN een mobiele telefoon abonnement hebben, krijgen deze klanten hetzelfde voordeel als klanten van KPN Compleet. Dit houdt in: Iedere maand €5,- korting op het abonnement en de keuze uit een gratis zenderpakket.

Combineer Telfort Thuis met Mobiel

Ook Telfort probeert haar klanten te binden door combivoordeel aan te bieden. Wanneer je bij Telfort gebruik maakt van internet, televisie en mobiele telefonie kun je zelf kiezen uit extra voordeel:

  • 2x zoveel minuten én MB’s
  • Maandelijks €5,- korting op je totale abonnement
  • Gratis FOX Sports Eredivisie
  • Gratis Opnemen pakket

Kies jij ook voor combivoordeel?

Bezwijk jij voor het aantrekkelijke combivoordeel die de providers je bieden, of vergelijk je liever zelf. Het kan natuurlijk nooit kwaad om te checken of combivoordeel echt wel zo voordelig is in jouw situatie. Interesse? Wij helpen je alvast op weg met de alles in 1 vergelijker op de homepage!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *