Written by Dylan de Graaff

Disney plus wordt massaal opgezegd

Op 12 november begon Disney plus met hun streamingdiensten in de Verenigde Staten, Canada en Nederland. Op de launch dag hadden al 10 miljoen mensen een Disney plus abonnement afgesloten. Aan dit succes lijkt nu een eind te komen.

Disney plus raakt klanten kwijt na stop mandalorian

Bij de lancering van Disney plus startte de streamingdienst met een gloednieuwe Star Wars serie. Deze serie werd goed ontvangen en zorgde voor een hoop nieuwe klanten. Ondertussen staan alle 8 afleveringen online op Disney plus en is het seizoen afgelopen. Dit resulteerde erin dat mensen massaal hun Disney plus account stopzetten.

Voorlopig geen nieuwe grote series

Naast de kinder- en gezinsgerelateerde films en series komen er voorlopig geen grote series meer op Disney plus. De eerste grote serie wordt verwacht in augustus 2020. Op deze datum start een grote Marvel-serie genaamd: ‘The Falcon and the Winter Soldier’. De Star Wars fans moeten nog even langer wachten. Seizoen twee van The Mandalorian komt namelijk pas in de herfst van 2020. Verwacht wordt dat het aantal Disney plus klanten dan weer zal toenemen.

Netflix verslaat Disney plus met The Witcher

Net na het einde van The Mandalorian start Netflix met een nieuwe serie: ‘The Witcher’. Deze serie wordt ontzettend goed ontvangen bij het publiek en lijkt het succes van The Mandalorian te overbruggen. Het eerste seizoen is volledig te bekijken op Netflix. Ook is er al een tweede seizoen aangekondigd. Showrunners beweren zelfs dat er meer dan 7 seizoenen zullen komen. Of dit waar is zullen we in de toekomst gaan zien.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *