Written by Merel

Energieleverancier biedt met NLEx nu ook alles in 1 diensten aan

Gas- en energieleverancier NLE is vanaf 17 oktober 2016 ook alles in 1 diensten aan gaan bieden. Hiermee maakt NLE haar entree op de telecommarkt, onder de naam NLEx. NLE staat op de energiemarkt bekend als prijsvechter. Naar eigen zeggen kan het bedrijf zich met deze reputatie ook op de telecommarkt staande houden. NLEx streeft ernaar om binnen vijf jaar ongeveer een half miljoen klanten alles in 1 klanten te werven.

NLE is de eerste energieleverancier die vanaf heden ook telefonie, internet en televisie aanbiedt en zich hiermee in de telecommarkt bevindt. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van het bestaande koper- en glasvezelnetwerk van KPN. Hiermee kan het bedrijf geen hogere snelheden aanbieden, maar heeft NLEx wel de mogelijkheid aangegrepen om op deze manier ook interactieve tv van KPN aan de klanten aan te bieden.

NLEx prijsvechter op de alles in 1 markt

NLEx zal op de alles in 1 markt, net als het bedrijf al jaren is op de energiemarkt, een echte prijsvechter worden. Het bedrijf wilt voor opschudding zorgen op de ‘vastgeroeste’ alles in 1 markt, waar enkel een aantal grote aanbieders hoge prijzen voeren. Met een actieprijs van 29,95 euro per maand biedt NLEx internet, een standaard televisie pakket en een vaste telefoonaansluiting. Deze prijs geldt voor internet snelheden van 20, 50 en 100 Mb/s. Het televisie pakket is uit te breiden met Ziggo sport, HBO en de varianten van Fox Sports tegen voordelige tarieven. Met een alles in 1 vergelijker zie je of NLEx ook voor jouw wensen de goedkoopste is.

Goede WiFi verbinding door hele huis

Ook de goede service die energieklanten al kennen van NLE, wilt het bedrijfsonderdeel NLEx voortzetten. Dit uit zich in de belofte die het bedrijf naar de klant doet. NLEx zal namelijk al haar klanten voorzien van een gratis WiFi-versterker, om ervoor te zorgen dat iedereen binnenshuis optimaal gebruik kan maken van WiFi. Service speelt een grote rol bij NLE en zij zullen er alles aan doen om naast goedkoop ook servicegericht te zijn.

Dalende energiemarkt

De energiemarkt laat al een aantal jaar een daling zien en naar verwachting zal deze daling doorzetten. Huizen zijn steeds beter geïsoleerd, apparaten worden zuiniger en men gaat steeds beter op het gas- en energieverbruik letten. Daarnaast worden steeds meer huishoudens zelfvoorzienend door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen en zonneboilers.
NLE zag afgelopen jaar haar omzet stijgen met 5% en tikte bijna een winst aan van 12 miljoen euro. Het bedrijf wilt met haar entree in de alles in 1 markt deze stijgende lijn voortzetten en de dalende vraag op de energiemarkt compenseren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *