Written by Dennis Vlaar

Film1 aanbieding bij KPN

Klanten van KPN die interactieve TV afnemen, kunnen nu tijdelijk met korting gebruik maken van Film1. In dit artikel geven we meer informatie over de aanbieding en de provider KPN.

Film 1 aanbieding KPN

Klanten die interactieve TV van KPN hebben, krijgen nu tijdelijk korting op een Film1 abonnement. Het abonnement kost nu de eerste 6 maanden €9,99 per maand. Met “KPN Hussel” kun je hier nog €5 extra korting op krijgen. Het abonnement kan maandelijks worden opgezegd. De actie van Film1 bij KPN loopt tot en met 30 mei.

Wat kan ik met Film1?

Film1 is een filmzender die de nieuwste films uitzendt. Op 4 verschillende zenders kun je reclameloos en onbeperkt naar films kijken. De 4 zenders hebben hun eigen thema, zodat er voor iedereen iets is om te kijken. De 4 categorieën zijn:

  • Premiere
  • Action
  • Family
  • Drama

Film1 is geen on-demand programma zoals Netflix. Dit betekend dat je niet zelf films uit kunt kiezen, je kunt alleen uit de bovenstaande 4 zenders kiezen.

Interactieve TV van KPN

Met interactieve TV van KPN heb je volledige controle over je TV. Je kunt programma’s pauzeren, vanaf begin starten of helemaal opnieuw terugkijken. Bij het interactieve TV pakket van KPN krijg je 65+ zenders, hiervan zijn er 30 in HD. Daarnaast kun je deze zenders ook onderweg bekijken. Via de KPN app kun je op een smartphone of tablet overal TV kijken.

Klant worden van KPN

Ben je op zoek naar een nieuwe provider voor TV en internet? Als je nu klant wordt van KPN, kun je meteen gebruik maken van de Film1 aanbieding. In de onderstaande vergelijker kun je alle KPN abonnementen met elkaar vergelijken. Wil je meteen een TV abonnement van KPN afsluiten? Dat kan in de vergelijker door op de “Bekijk” knop te drukken!

Wat vind jij van deze Film1 aanbieding?
Reageer hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *