Written by Donat

Fox Sports Eredivisie gratis bij Alles in 1 Youfone

Een van de meest populaire zenders in tv-pakketten is Fox Sports. We kijken in Nederland natuurlijk het liefst naar de Eredivisie. Aangezien de Eredivisie op 12 september weer begint, kunnen Youfone abonnees op deze manier de eredivisiewedstrijden van aankomend seizoen thuis kijken. Er is op dit moment nog geen einddatum bekend. Lees in deze blog meer over deze actie van provider Youfone!

Pakketten gratis Fox Sports Eredivisie

Hieronder zie je bij welke Youfone pakketten je gratis Fox Sports Eredivisie ontvangt:

  • Alles-in-1
  • Internet & tv-pakket

Bij het alles in 1 pakket van Youfone ontvang je dus gratis Fox Sports Eredivisie. Daarnaast is het ook mogelijk om Fox Sports Eredivisie gratis te ontvangen bij het internet & tv-pakket. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer deze actie afloopt.

Extra Fox Sports kanalen

Met Fox Sports Eredivisie ontvang je bij Youfone met deze actie ook andere competities. Je ontvangt de Fox Sports 1, 2 en 3 kanalen. Hierop kun je met Fox Sports Eredivisie de volgende competities kijken:

  • Eredivisie
  • Keuken Kampioen Divisie
  • Tweede Divisie
  • KNVB-bekertoernooi

De andere sportpakketten die provider Youfone aanbiedt, zijn Fox Sports International en Ziggo Sport Totaal. Voor deze pakketten betaal je wel een extra maandelijks bedrag.

Ook gratis Eurosport 1

Youfone abonnees kunnen nu niet alleen gratis Fox Sports Eredivisie kijken. Ook het kanaal Eurosport 1 is voor hen gratis. Hiermee kan bijvoorbeeld gekeken worden naar de populaire wielerwedstrijden.

Goedkope abonnementen

Bij Youfone is het mogelijk om zowel voor internet, tv als bellen te kiezen. Er zijn drie pakketten: Internet Only, Internet & tv en Internet, tv & Vast Bellen. Hiermee is er dus voldoende aanbod.

Provider Youfone maakt gebruik van het KPN-netwerk en onderscheid zich vooral door de goedkope abonnementen. Youfone-pakketten zijn namelijk een stuk goedkoper dan bij de concurrenten. Een van de redenen hiervoor is dat Youfone een MVNO is. Hierdoor heeft de provider minder kosten en kan het pakketten goedkoper aanbieden dan grote providers als T-Mobile, KPN en Vodafone.

Momenteel betaal je bij Youfone geen aansluitkosten. Indien je dus gebruik wilt maken van deze Fox Sports Eredivisie actie, bespaar je nu door geen aansluitkosten te betalen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *