Written by Dylan de Graaff

Freedom start 30 maart internetservice

Freedom start 30 Maart internetservice

Freedom zal op 30 Maart starten met haar internetservices voor de “Founding members.” Dit zijn de mensen die meegeholpen hebben aan de crowdfunder voor de start van het bedrijf. Hoe kan jij je aansluiten bij Freedom? En wat gaat dit kosten? In deze blog leggen we alles uit.

Hoe krijg ik freedom internet?

Op 30 Maart zullen de eerste klanten een internetverbinding mogen aansluiten bij Freedom. Om eerst het netwerk te testen zullen dit 128 klanten zijn. Al deze klanten zijn “founding members” Als dit succesvol verloopt zullen alle andere “founding members” eerst de kans krijgen om zich aan te kunnen sluiten bij Freedom. Nadat deze allemaal de kans hebben gehad om zich aan te kunnen sluiten bij Freedom, zullen nieuwe klanten zich ook kunnen aansluiten. Wil je er graag als eerste bij zijn om lid te worden van Freedom? Het is tot 29 Maart mogelijk om nog “founding member” te worden door deel te nemen aan de crowdfunder.

Invloed van corona

Freedom zegt nog geen last gehad te hebben van de invloeden van corona bij het opzetten van de internetverbindingen en verteld dat alle medewerkers nog doorwerken. Wel geeft het bedrijf aan dat er een kans is op besmetting binnen het kantoor, waardoor de release van de internetservice vertraagd zou kunnen worden. Ook zou het installeren van nieuwe modems een probleem kunnen zijn als de corona maatregelen strenger worden.Ook heeft Freedom de launchparty op 29 Maart moeten afzeggen. Deze zal verplaatst worden naar een latere datum.

Hoeveel gaat Freedom kosten

De prijzen van de abonnementen zijn ook bekend gemaakt. Freedom biedt zowel glasvezel internet aan als een DSL-verbinding. De betere privacy en kwaliteit die Freedom beweert te leveren is dan ook terug te vinden in de prijs. Hieronder staan de huidige prijzen van de beschikbare verbindingen:

  • €49,- per maand: 1000Mbit/s Glasvezel (regionaal beschikbaar)
  • €59,- per maand: 100Mbit/s Glasvezel
  • €65,- per maand: 200Mbit/s Glasvezel
  • €79,- per maand: 500Mbit/s Glasvezel
  • €47,- per maand: DSL-verbinding

Bij ieder abonnement is er keuze uit een maand en een jaar abonnement. Bij het aanschaffen van een jaarabonnement ontvang je 8% korting.
Vanaf 30 Maart is het mogelijk om te checken welke verbindingen er beschikbaar zijn bij jou in de buurt via de Freedom website.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *