Written by Donat

Goedkoop & snel internet abonnement?

Wil jij een goedkoop en snel internet abonnement voor thuis? In dit artikel behandelen we goedkope en snelle internet abonnementen. We tonen onder andere voorbeelden van geschikte pakketten en geven de richtlijnen voor wat goedkoop en wat snel is. Lees dus snel verder voor meer informatie!

Sluit direct een goedkoop & snel internet abonnement af

Wil jij een overzicht zien van de goedkope en snelle internet abonnementen? Dat kan met onderstaande vergelijker! Gebruik de onderstaande stappen om tot jouw favoriete abonnement/pakket te komen:

  1. Kies je soort pakket: alleen internet (vink dan televisie en bellen uit), of internet gecombineerd met tv en/of bellen?
  2. Klik bij ‘Filters’ op ‘Internet’ en selecteer je minimale gewenste internetsnelheid
  3. Ga vervolgens bij ‘Filters’ naar ‘Algemeen’ en stel de maximale prijs in.
  4. De voor jou snelle en goedkope abonnementen komen nu tevoorschijn. Kies daaruit jouw favoriet en klik op ‘Bekijk’ voor meer informatie & om direct af te sluiten!

Wat is een snel internet abonnement?

Voor de meeste huishoudens in Nederland is 50 Mbps voldoende. Hiermee kunnen meerderen hun apparaten gebruiken om te internetten. Onder de 50 Mbps kun je minder apparaten tegelijk gebruiken. Daarom is snel internet minimaal 50 Mbps. Voor sommigen is dat echter 80 Mbps tot 100 Mbps, omdat je daarmee echt snel kunt downloaden en grotere huishoudens geen problemen hebben met het internet.

Wat is ‘goedkoop’ voor een internet abonnement?

Een goedkoop internet abonnement kost maximaal €35,-. Moet je meer betalen, dan is het abonnement niet meer goedkoop. Internet only abonnementen zijn vaak niet onder de €30,- te verkrijgen (vooral als je ook snel internet wilt), tenzij je gebruik maakt van combinatiekortingen met je mobiele abonnement.

Combinatie van goedkoop en snel internet

Uit het bovenstaande kan geconcludeerd worden dat een goedkoop & snel internet abonnement maximaal €35,- kost en waarbij je het liefst 80 tot 100 Mbps, maar in ieder geval 50 Mbps ontvangt. Onze vergelijker bevat meerdere abonnementen die aan deze voorwaarden voldoen.

Natuurlijk kun alleen jij zelf bepalen wat je goedkoop en snel vindt. Misschien is je budget €30,- of vind jij abonnementen pas vanaf 100 Mbps echt snel. Bovenstaande bedragen en snelheden zijn dus slechts richtlijnen. Je kunt altijd anders filteren en vergelijken om tot een geschikt pakket voor jou te komen!

Welke providers bieden goedkope en snelle internet abonnementen aan?

Wij hebben zelf ook de vergelijker op deze pagina gebruikt om tot goedkope internet abonnementen te komen die ook nog eens snel zijn. Op basis daarvan tonen we hieronder een aantal geschikte abonnementen/pakketten van verschillende providers. Onderstaande internet abonnementen zijn dus te vinden in de vergelijker op deze pagina.

  • Internet van T-Mobile met een downloadsnelheid van 100 Mbps (en een uploadsnelheid van 10 Mbps) voor €35,- per maand
  • Internet van Budget Mobiel met een downloadsnelheid van 100 Mbps (en een uploadsnelheid van 8 Mbps) voor €32,50 per maand
  • Internet van T-Mobile met een downloadsnelheid van 50 Mbps (en een uploadsnelheid van 50 Mbps) voor €30,- per maand

Goedkoop & snel internet in een pakket

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je niet een los internet abonnement wilt, maar internet als dienst in een pakket. Op het gebied van snelheid verandert er dan niets. We spreken nog altijd van snel internet vanaf minimaal 50 Mbps, hoewel echt ‘snel’ voor velen pas 80 tot 100 Mbps is.
Op het gebied van prijs is het natuurlijk een ander verhaal. In dit artikel hebben we al behandeld wat een goedkoop internet only abonnement is: dat is een abonnement van maximaal €35,-.

Hieronder tonen we een voorbeeld van goedkoop en snel internet in een internet & tv, internet & bellen en alles in 1 pakket:

  • Internet en tv: bij Youfone betaal je €45,- per maand voor de combinatie internet en televisie, waarbij de internetsnelheid 100 Mbps is.
  • Internet en bellen: bij T-Mobile betaal je €32,50 per maand voor internet en bellen. De internetsnelheid is hierbij 50 Mbps. Hetzelfde pakket met 100 Mbps internetsnelheid bedraagt €37,50.
  • Alles in 1: bij Youfone betaal je €46,- per maand voor de combinatie internet, televisie en vast bellen. De internetsnelheid is 100 Mbps.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *