Written by Donat

Goedkoopste internet pakket

Wie kan er tegenwoordig nog zonder internet? Het aantal aanbieders van internet pakketten wordt ook steeds groter. Dit maakt het steeds lastiger om het goedkoopste internet pakket te vinden. In deze blog laten we zien wie de goedkoopste internet aanbieder is en hoe je het beste goedkope internet pakket voor jou kunt vinden. Lees dus snel verder!

Wat is het goedkoopste internet pakket?

Op dit moment heeft Youfone het goedkoopste internet pakket. Dit komt door de actie waar je de eerste 6 maanden nog maar € 21,- per maand betaald. De totale jaarkosten voor dit abonnement bedragen € 306,-. Er hoeven geen eenmalige kosten betaald te worden. Hiervoor krijg je 30 mb downloadsnelheid en 5 mb uploadsnelheid via DSL. Dit pakket kun je vinden in de vergelijker op deze pagina.

Zonder actie betaal je bij zowel Youfone als T-Mobile een bedrag van €30,- per maand. Dit zijn allebei de goedkoopste internet pakketten.

Hoe vind je het goedkoopste internet pakket voor jou?

De goedkoopste internet pakketten (zonder actie) zijn van Youfone en T-Mobile. De internetsnelheden, service en soort aansluiting kunnen net zo belangrijk gevonden worden als de prijs van het abonnement. Iedereen heeft andere wensen en daarom is het belangrijk om de verschillende internet pakketten goed te vergelijken. Zo kom je tot jouw favoriete goedkope internet pakket.

Vergelijken doe je met onze vergelijker hieronder. Vergeet niet om op ‘Internet’ te klikken, om de goedkoopste internet pakketten te vinden. Filter op basis van jouw wensen en vergelijk gemakkelijk!

Tips bij het vergelijken van goedkoop internet

Wanneer je de onderstaande tips hanteert, zal het vergelijken van internet pakketten een stuk makkelijk worden:

  • Doe altijd eerst de postcodecheck. Hierdoor zullen er wellicht al een aantal internetproviders afvallen. Deze kunnen bijvoorbeeld niet leveren op uw postcode.
  • Bedenk wat voor internetaansluiting jouw woning heeft. Is glasvezel al beschikbaar in jouw regio? Zo niet, dan valt die optie al weg in de vergelijker. Als je geen idee hebt wat voor internetaansluiting jouw woning heeft, dan kan de postcodecheck hierbij helpen. Let er ook op: glasvezel is soms wat prijziger.
  • Hoeveel internetsnelheid heb je nodig? Natuurlijk wil je goedkoop internet met een zo laag mogelijke prijs. Een hoge internetsnelheid zal de prijs van het pakket echter omhoog laten schieten.

Internet in andere pakketten

Internet zit in alle mogelijke pakketten. Het kan zijn dat je naast internet ook nog bellen en/of televisie in je pakket wilt hebben. Daarom zullen wij van alle pakketten de goedkoopste aanbieders laten zien:

  • Alles in één pakket: T-Mobile Thuis Glasvezel 50 Mbps (€ 427,50 p.j.)
  • Internet en bellen: Youfone Internet 30 & Vast bellen (€ 318,00 p.j.)
  • Internet en tv: T-Mobile Thuis Glasvezel 50 Mbps (€ 397,50 p.j.)

In de vergelijker hierboven kun je ook deze andere pakketten selecteren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *