Written by Dennis Vlaar

Gratis films kijken bij Ziggo en KPN tijdens quarantaine

Nederland is getroffen door het coronavirus. Veel mensen zitten thuis in quarantaine. Om deze quarantaine iets leuker te maken hebben Ziggo en KPN besloten om gratis Film1 te geven aan hun abonnees. In dit artikel lees je meer over deze aanbieding van KPN en Ziggo.

Gratis Film1

Klanten van Ziggo en KPN kunnen tot 13 april gebruik maken van de filmzender Film1. Op deze zender wordt een groot scala aan films uitgezonden, van nieuwe films tot klassiekers en van romantische films tot aan actiefilms. Film1 heeft 4 verschillende kanalen met ieder zijn eigen categorie. De 4 categorieën zijn: Première, action, family en drama. De kanalen zijn bij Ziggo te bekijken van zender 101 t/m 104. Film1 wordt ook aangeboden door XS4ALL en Telfort. Bij KPN, XS4ALL en Telfort kun je Film1 bekijken op de zenders 245 t/m 248.

Gratis kinderzenders bij Ziggo

Ziggo geeft naast Film1 ook toegang tot enkele kinderzenders. Abonnees van Ziggo krijgen gratis de kinderzenders uit het tv-pakket Ziggo Movies & Series XL. Het gaat om 8 verschillende zenders die te bekijken zijn op de kanalen 303 t/m 312 en 124. Daarnaast heeft Ziggo ook een speciaal programma op kanaal 13. Op dit kanaal wordt er met elke leeftijdscategorie rekening gehouden.

Providers vergelijken

Spreken deze aanbiedingen je aan en ben je op zoek naar een nieuwe TV provider? Hieronder geven we een korte omschrijving van Ziggo en KPN.

Ziggo TV abonnement

Ziggo biedt zijn klanten de mogelijkheid om TV met internet te combineren, maar ook om los TV te ontvangen via kabel. Ziggo heeft uitgebreide TV-pakketten met ruim 80 zenders waaronder hun eigen sportzender: Ziggo Sports. Ziggo biedt ook de mogelijkheid om TV op meerdere apparaten te kijken via Ziggo GO.

KPN TV abonnement

Bij KPN kun je ook los een TV abonnement aanschaffen. KPN geeft veel flexibiliteit, je kunt elke maand je zenderpakket aanpassen. KPN heeft een heel uitgebreid aanbod aan zenderpakketten, van filmzenders tot Turkse zenders. Ook bij KPN is het mogelijk om via meerdere apparaten TV te kijken met de interactieve TV app.

Providers vergelijken

Om je zoektocht naar een nieuwe provider makkelijker te maken kun je gebruik maken van onze onafhankelijke vergelijker. Vul je postcode in en geef je voorkeuren aan. Bekijk de opties en vergelijk de aanbieders. Gelijk een abonnement afsluiten? Dat kan via de “bekijken” knop!

Wat vind jij van deze aanbieding van Ziggo en KPN?
Reageer hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *