Written by Donat

Interactieve tv vergelijken?

De ontwikkeling van interactieve televisie is steeds meer in opkomst. Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in deze nieuwe manier van televisie kijken. Wanneer je een alles in 1 abonnement of internet en tv pakket wilt afsluiten, zul je de term ‘interactieve tv’ vast en zeker tegenkomen. Wij vertellen je hier alles wat je moet weten over deze nieuwe ontwikkeling. Daarnaast helpen we je met interactieve tv vergelijken. Lees dus snel verder!

Direct interactieve tv vergelijken

Interactieve televisie zit tegenwoordig vaak bij een alles in 1 pakket of internet en tv pakket inbegrepen. Wij hebben hieronder alle pakketten met een interactieve tv abonnement voor jou verzameld. Vul jouw postcode in, kies voor je gewenste pakket en vergelijk alle aanbieders.

Beste tips bij het vergelijken

Bij het interactieve tv vergelijken komen een aantal dingen kijken. Zie hieronder onze vijf beste tips en gebruik ze wanneer je interactieve tv vergelijkt!

  • Vink in de vergelijker onder ‘Televisie’ de functies aan die je nodig hebt, om zo tot de meest geschikte pakketten te komen.
  • Vergelijk op basis van het aantal tv-zenders: hoeveel heb je er nodig?
  • Hoeveel tv’s kun je met je pakket gebruiken? Indien dit voor jou relevant is, is het belangrijk dit te controleren.
  • Controleer na het nakijken nog goed of je daadwerkelijk voor een abonnement met interactie tv gekozen hebt.
  • Ga na of je voor een internet + tv pakket of alles in 1 (met bellen) kiest. Zo kun je het aanbod interactie tv ook op prijs en soort pakket vergelijken.

Wat is interactieve tv precies?

Met een interactieve tv abonnement kun je alle programma’s kijken die je wilt, wanneer je maar wilt. Zo ben je niet langer meer afhankelijk van uitzendtijden. Als je vroeger een programma op een ander moment wilde kijken, moest je het opnemen. Met de komst van interactieve televisie is dit aanzienlijk makkelijker geworden. Het is tevens nog erg eenvoudig ook. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een interactieve tv box. Deze interactieve tv box zit vaak bij één een televisie abonnement inbegrepen. De drie belangrijkste functionaliteiten van interactieve tv zijn:

  • Pauzeren van programma’s
  • Terugkijken van programma’s
  • On demand

Pauzeren van programma’s

Met interactieve televisie kun je eenvoudig programma’s op pauze zetten. Dit geldt ook voor live-uitzendingen. Wordt je net gestoord tijdens een spannende film of wil je geen doelpunt missen? Zet het gewoon even op pauze. Het programma wordt ondertussen gewoon voor je opgenomen, zodat je het weer kunt starten wanneer het jou uitkomt. Je kunt dan zelfs de reclameblokken doorspoelen om de verloren tijd in te halen.

Terugkijken van programma’s

Ook het missen van je favoriete programma is geen probleem meer. Met interactieve tv kun je zelf bepalen wanneer je begint met kijken. Je kunt eenvoudig door de gemiste programma’s heen bladeren, om op zoek te gaan naar de uitzending die je graag wilt bekijken. Alle digitale zenders uit je zenderpakket zijn hier beschikbaar voor. Terugkijken kan tot een week terug.

On demand

De laatste reden om interactieve tv te vergelijken is dat je beschikking hebt over on demand content. Hiermee kun je een film of serie kijken wanneer jij maar wilt. Meestal kun je kiezen uit een aantal gratis titels. Het is net wat in het assortiment van je tv-provider wordt aangeboden. Interactieve tv laat je dus volledig zelf bepalen wat er op televisie is. Het geeft dus interactiviteit en persoonlijkheid, wat een tv vroeger niet kon bieden.

Wanneer is interactieve tv geschikt voor mij?

Interactieve tv kan heel handig zijn voor mensen die niet thuis willen blijven voor hun favoriete programma. Je kunt zelf bepalen wanneer je programma’s of uitzendingen gaat kijken. Net wanneer het uitkomt. Ook als je niets wilt missen, kun je de programma’s gemakkelijk op pauze zetten. Interactieve tv zorgt ervoor dat jij de baas bent over je eigen tijd. Als je niet afhankelijk wilt zijn van het uitzendschema van zenders is interactieve tv erg handig voor jou. De aanbieders van interactieve tv vergelijken, kan dan zeker de moeite waard zijn. Heb je hier interesse in, en wil je een volledig overzicht om alle alles in 1 pakketten te vergelijken? Bekijk dan onze homepage!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *