Written by Dennis Vlaar

Internet only abonnement steeds populairder

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een internet only abonnement. De alles in 1 pakketten met internet, telefoon en TV lijken minder populair te worden. In dit artikel bespreken we hoe dit komt. Lees dus verder!

Geen vaste telefoon meer

Tegenwoordig zijn er veel huishoudens die geen vaste telefoon meer nodig hebben. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone waarmee gebeld kan worden. Als je geen vaste telefoon meer nodig hebt, dan kun je een pakket met alleen internet en TV nemen. Dit is momenteel de populairste optie, maar de internet only abonnementen maken wel een opmars.

Minder mensen met TV

De vaste telefoon wordt dus steeds minder gebruikt, dit geldt ook voor de TV. Met de opkomst van on-demand televisie, wordt TV kijken ook mogelijk via het internet. Daarnaast kijken mensen veel naar videodiensten zoals Netflix en Videoland.

Internet only abonnement

Hoor jij tot de groep die geen vaste telefoon meer nodig heeft en zijn televisie eigenlijk ook niet meer? Dan is een internet only abonnement wellicht iets voor jou. Het internet only pakket is nog niet de populairste keuze, maar het is wel op weg om dat te worden. Begin 2017 vroeg 15% naar een internet only abonnement en een jaar later was dit 20%.

Voordelen internet only abonnement

Dat het internet only abonnement steeds populairder wordt is niet voor niets. Het pakket brengt een aantal voordelen met zich mee. Voordelen van een internet only pakket zijn:

  • Je maandlasten zijn lager.
  • Je kunt alsnog bellen via het internet. Denk aan: Whatsapp-bellen of Skype.
  • Je kunt on-demand diensten kijken via het internet.
  • Het geld dat je bespaart op TV en bellen kun je investeren in een supersnelle internetverbinding.

Internet only abonnement aanschaffen

Ben je geïnteresseerd in een internet only abonnement? Gebruik dan onze onafhankelijke internet only vergelijker! Met deze vergelijker wordt kiezen tussen de providers een eitje. Vul je postcode in, geef aan hoe snel internet je wilt en bekijk de opties. Wil je gelijk een internet only abonnement afsluiten? Klik dan op de knoppen hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *