Written by Donat

Internet abonnement thuis zonder tv

Het aantal mensen met een tv abonnement in hun thuispakket is dalende. Maar hoe kan het dat steeds meer mensen een internet abonnement thuis zonder tv nemen? En welke alternatieven zijn er dan? In deze blog bespreken we alles over internet thuis zonder tv. Lees dus snel verder!

Wat zijn de mogelijkheden zonder tv?

Zonder tv zijn er alsnog verschillende pakketten mogelijk. De volgende pakketten zonder tv zijn mogelijk:

  • Internet only
  • Internet en bellen

Internet abonnement thuis zonder tv vergelijken?

Wil je een pakket met alleen internet of een pakket met internet en bellen, dan is het alsnog aangeraden om deze pakketten goed te vergelijken. Je wilt natuurlijk niet onnodig teveel betalen of aan een kwalitatief slecht abonnement vastzitten. Daarom kun je alle aanbieders op onze website vergelijken met de onderstaande vergelijker. Kies jouw gewenste pakket zonder tv, doe de postcodecheck, geef jouw voorkeuren aan en vergelijken maar!

Waarom zou je een internet abonnement thuis zonder tv nemen?

Tegenwoordig alternatieven voor tv, waardoor het minder noodzakelijk wordt om een abonnement zonder tv te nemen. Er wordt steeds minder naar live tv gekeken, omdat er dus simpelweg meer en meer alternatieven komen. Er kan vaak van alles via bijvoorbeeld Youtube gevolgd worden. Ook de opkomst van On Demand platformen spelen een grote rol. Door streamingdiensten als Netflix, Disney Plus en Videoland wordt live tv steeds wat meer overbodig.

Er wordt daarom vaker gekozen om een internet abonnement thuis zonder tv te nemen, omdat tv simpelweg overbodig begint te worden. Een tv abonnement kost meer dan je denkt, dus veel mensen sluiten geen tv abonnement af om geld te besparen. De alternatieven die hierboven worden genoemd zijn een stuk goedkoper.

Alternatieven voor tv

Naast streamingdiensten zijn er ook nog goedkopere alternatieven voor live tv. Het kan dus de moeite waard zijn om je tv-abonnement op te zeggen en gebruik te maken van één of meerdere van de volgende alternatieven:

  • NPO Start. Hiermee kun je alles van de publieke omroepen gratis live kijken en tot een week terugkijken. Er is ook een betaalde variant van NPO Start, genaamd NPO Start Plus. Deze kost 2,95 euro per maand en biedt toegang tot oudere uitzendingen of volledige eerdere seizoenen van programma’s en series.
  • RTL XL. Hier kun je sommige programma’s op van RTL terugkijken. Live kijken is geen optie.
  • Kijk. Dit is de app voor gemiste uitzendingen op de zenders van Talpa (SBS, Net5 en Veronica). Uitzendingen zijn een week lang gratis terug te kijken.
  • NLziet. De dienst kost 7,95 euro en verleent toegang tot live uitzendingen en archieven van NPO, RTL en Talpa.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *