Written by Mo Maghsoudi

Internet only abonnement afsluiten?

Men gebruikt het internet nu meer dan ooit. Dat valt ook op in de abonnementen die worden afgesloten. Er wordt namelijk vaker gekozen voor abonnementen met alleen internet. Het aanbod hiervan wordt ook steeds groter. Heb jij interesse in een internet only abonnement, en wil je zien wat de mogelijkheden zijn? Lees hier over de voordelen van een only internet abonnement en vergelijk ze direct!

Internet only abonnementen vergelijken

Wil jij er direct achter komen wat voor jou het beste internet only abonnement is? Gebruik hiervoor onze vergelijker! Je kunt gemakkelijk op ‘Internet’ klikken en direct het aanbod van alle internetproviders zien. Zie je een abonnement dat voldoet aan waar je naar op zoek bent? Deze sluit je direct af door op de bestelknop te klikken!

De voordelen van een internet only abonnement

Heb je interesse, maar wil je nog meer weten over de voordelen? Wij zetten hieronder de belangrijkste voordelen van een alleen internet abonnement op een rijtje:

  • Je betaalt alleen voor internet
  • Het is goedkoper dan een pakket
  • Hoge snelheden
  • Eenvoudig via internet alles doen

Je betaalt alleen voor internet

Het fijne is dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Dat is in dit geval alleen voor internet. Je betaalt dus niet voor televisie en telefonie. Vooral wanneer je televisie en telefonie dus niet (vaak) gebruikt, is dat natuurlijk mooi.

Goedkoper dan een pakket

Doordat je alleen voor internet betaalt, is een abonnement met alleen internet een stuk goedkoper dan een alles in één pakket of een gecombineerd pakket met televisie of internet. Je bespaart hiermee door voor goedkoop internet te kiezen. Een andere mogelijkheid is om met het geld dat je bespaart zelfs een abonnement met sneller internet te bestellen.  Wil je alleen tijdelijk een internet only abonnement? Dan kun je bij bepaalde providers later gewoon televisie en/of telefonie toevoegen.

Hoge snelheden

Alleen internet abonnementen behalen vaak hoge snelheden. Zo zijn er abonnementen met over 100 Mbps download- en uploadsnelheid. Vooral wanneer je voor glasvezel kiest, heb je op deze manier supersnel internet. Je kunt dan gemakkelijk internetten, streamen en gamen met meerdere apparaten.

Eenvoudig via internet alles doen

Tegenwoordig kun je vrijwel alles via het internet regelen. Zo kun je onder andere (video) bellen via Facetime en WhatsApp, berichten sturen via apps (WhatsApp & Viber), televisieprogramma’s online kijken en met een hoge kwaliteit streamen. Dit alles is geen probleem wanneer je een internet only abonnement met hoge snelheid hebt.

Is een internet only abonnement geschikt voor mij?

Of een only internet abonnement bij je past, hangt af van de manier waarop je internet, televisie en telefonie gebruikt. Een dergelijk abonnement is in de volgende situaties geschikt:

  • Je kijkt weinig tot geen tv.
  • Je hebt geen vaste telefoon hebt of gebruikt deze weinig.
  • Een specifiek internet abonnement wilt dat je in een pakket met televisie en/of telefonie niet kunt krijgen.
  • Je kunt via het internet alles doen/kijken: Netflix, YouTube, televisieprogramma’s kijken, bellen (onder andere via Facetime en WhatsApp) en meer. Hierdoor heb je geen televisie of telefonie nodig.
  • Je wilt een internet only abonnement met hoge snelheden.
  • Je wilt tijdelijk alleen internet. Bij bepaalde providers is het mogelijk om televisie en/of telefonie later weer toe te voegen. Als je slechts tijdelijk alleen internet wilt, controleer dan goed of je bij je gewenste provider in de toekomst televisie en/of telefonie weer kunt toevoegen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *