Written by admin

Wat is de beste internet provider?

Er zijn veel internetproviders op de markt met allen weer hun eigen pakketkeuzes en prijzen. Om een goede keuze te maken tussen alle aanbieders is het belangrijk eerst voor jezelf vast te stellen wat je wilt. Daarnaast kun je nog persoonlijke voorkeuren hebben als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, storingen, klantenservice en nog meer voorkomende factoren bij het kiezen van een internetprovider. Wij gaan je helpen met het maken van een keuze door inzicht te geven welke providers als beste uit de test komen. De internetproviders worden op alle mogelijke punten getest om op die manier voor de consument een zo compleet mogelijk beeld te geven van de beste internet providers. Hieronder laten we je zien welke providers het goed doen en wie zich de beste internet provider van 2015 mag noemen. De keuze is verder geheel aan jou!

De beste internet provider van 2015!

We gaan voor het bepalen van de beste internet provider uit van de testresultaten van de Consumentenbond. Dit is natuurlijk een zeer goede en betrouwbare peiler, echter geen heilige graadmeter. De verschillen liggen soms erg dicht bij elkaar en mensen hebben vaak ook een persoonlijke voorkeur als het gaat om wat ze willen maar ook bij wie ze deze diensten afnemen. Ook verschil in klantenservice kan voor sommige de doorslaggevende factor zijn. Gebruik het daarom ook altijd als indicatie en maak op basis van het totaal aan de door jouw bepaalde factoren een besluit.
De Consumentenbond is een eerlijk en betrouwbaar orgaan als het gaat om de vergelijking en het bepalen van de beste internet provider. De resultaten gaan over een periode van 6 maanden, namelijk die van mei t/m oktober 2015.

De beste ADSL- en kabelproviders

Als allerbeste uit de test in het totaalbeeld van de Consumentenbond komt de all-in-one provider Solcon. Getoetst op alle factoren staat deze internetprovider bij de consumentenbond op nummer 1. Kort daarachter is het bij de meeste mensen bekender in het oor liggende XS4ALL te vinden. Met 2 tiende punt minder bezet het hiermee waardig de tweede plek. Zeeland Net/Delta en KPN staan respectievelijk op 3 en 4 waarbij er een luttele 1 tiende punt meer wordt toegekend aan de veel minder bekende bronzen medaille winnaar. Tele2 is met een score van 7,1 de hekkensluiter, waarmee het in de reclame bekend geworden zwarte schaap veilig binnen de top 5 vertoeft.

De beste Glasvezelproviders

Bij de glasvezelproviders wordt de lijst aangevoerd door XS4ALL. Met een totaalscore van 8,3 en weinig storingen de beste internetprovider van 2015. De tweede plaats wordt dan toch weer bezet door Solcon waarmee ze dus een waardig partner zijn binnen het wereldje van de internetproviders. De nummer 3 positie is voor OnsBrabantNet / OnsNet / Edutel met een wederom op haarlengte afstand KPN die net als bij de ADSL- en kabelproviders haar nummer 4 positie net zo makkelijk kan verruilen met die van de minder omvangrijke concurrent. Caiway blijft met een mooie score als nummer 5 binnen het rijtje beste internetproviders van 2015!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *