Written by Dennis Vlaar

Hoge kortingen bij Ziggo en KPN

Ben je op zoek naar een nieuw tv en internet abonnement? Bij Ziggo en KPN kan de korting oplopen tot wel €480! In dit artikel gaan we in op de aanbiedingen en kun je andere providers met elkaar vergelijken!

Aanbieding Ziggo

Bij Ziggo krijgen nieuwe klanten nu flinke korting als ze overstappen. Het ‘Start’ abonnement is nu de eerste 3 maanden verkrijgbaar voor €39,50 p/m. De ‘Complete’, ‘Max’ en ‘Giga’ abonnementen zijn, afhankelijk van je adres, de eerste 5 of 6 maanden verkrijgbaar voor €39,50. Bij het ‘Giga’ abonnement is dit een korting van €63,50 per maand! Hier blijft het niet bij, Ziggo geeft namelijk ook nog, aan enkele gebieden in Nederland, 1 jaar gratis ‘Ziggo Sport Totaal’ of ‘Movies en Series XL’ bij het abonnement. De aanbieding kun je €480 op jaarbasis besparen!

Aanbieding KPN

Als je bij KPN een Hussel-abonnement afsluit met internet en tv, dan krijg je de eerste 6 maanden 50% korting op je maandelijkse kosten. Bij het duurste abonnement waarvoor deze actie geldt krijg je €27,50 korting per maand. In totaal kan de korting dus oplopen tot €165.

Providers vergelijken

Ben je op zoek naar een internet + TV-abonnement? Dan kun je gebruik maken van de onderstaande tool om alle providers met elkaar te vergelijken. Vul je postcode in en bekijk wat de mogelijkheden zijn op jouw adres! Bepaal eerst welke internet snelheid en welk zenderaanbod je wilt hebben en bekijk dan welke provider het beste bij jou past! Gelijk een internet + TV-abonnement afsluiten? Dat kan via de ‘bekijken’ knop!

Wat vind jij van de aanbiedingen van de providers?
Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *