Written by Youri Neefjes

Korting voor nieuwe Ziggo abonnees!

Ziggo wijzigt de kortingsactie op alles in 1 abonnementen. Nieuwe abonnees zijn de eerste 6 maanden bij de abonnementen compleet of max nog voordeliger uit dan bij de oude kortingsactie van Ziggo. Waar de eerste 6 maanden een tarief van €49,50 werd gehanteerd is dit nu nog voordeliger. Benieuwd naar de kortingsactie, wij behandelen in dit artikel alles wat je wilt weten over deze actie.

Ziggo Actie: Alles in 1

De kortingsactie van Ziggo geldt op de Compleet en Max alles-in-1 abonnementen. Alle nieuwe abonnees die een alles in 1 abonnement afsluiten bij Ziggo betalen de eerste 6 maanden slechts € 39,95 per maand. Kies je het duurste alles in 1 abonnement genaamd: “Alles in 1 Max” dan loopt je voordeel al op tot boven de € 285,-.

Bestaande Ziggo klanten

De kortingsactie van Ziggo is uitsluitend bedoeld voor nieuwe abonnees. Bestaande Ziggo klanten kunnen geen aanspraak maken op deze tijdelijke prijsverlaging. Daarmee lijkt de kortingsactie van Ziggo bedoeld om nieuwe abonnees binnen te halen.

Alles in 1 aanbod van Ziggo

Het alles in 1 aanbod van Ziggo is op te delen in 3 abonnementsvormen namelijk; start, complete en max. Waarbij het startabonnement het eenvoudigst is en max nu nog het meest uitgebreid is. (Ziggo is bezig met een uitrol van een Giga abonnement, deze is nog niet voor iedereen beschikbaar.) Alle abonnementen hebben een internet, tv en telefonie gedeelte. Waarbij de duurdere abonnementen voordelen bieden als sneller internet en betere tv kwaliteit. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Ziggo alles in 1? Vergelijk dan snel het aanbod op basis van jouw voorkeuren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *