Written by Donat

KPN Alles in 1 met kado afsluiten?

Consumenten hebben steeds meer behoefte aan flexibele contracten en kado’s. Bij KPN Hussel kun je abonnementen voor zowel internet, tv als mobiel elke maand volledig aanpassen naar wens. Zo kun je per maand kijken hoeveel je precies nodig hebt. Stel je gaat een week op vakantie. Dan kun je bijvoorbeeld je internet en tv omlaag aanpassen en mobiel naar boven. Bij het afsluiten van een KPN alles in 1 pakket, geniet je ook nog eens van extra kortingen of kado’s. Lees alles over een KPN alles in 1 met kado in dit artikel.

Wat voor kado’s zijn er bij KPN?

Wanneer je kiest voor een KPN alles in 1 met kado, krijg je zowel een kado voor het afsluiten van een alles in 1 pakket als een aantal beloningen indien je er voor kiest mobiel en vast te combineren.

Wat betreft het afsluiten van een alles in 1 pakket: er zijn 2 kado’s beschikbaar waarvan je er 1 kan kiezen. Deze zijn hieronder genoemd:

  • 2 gratis SuperWifi punten ter waarde van €199,-. Bij het afsluiten van een KPN alles in 1 met kado is er momenteel een aanbod van 2 gratis SuperWifi punten. Hierdoor heb je in het gehele huis snelle wifi. Ook op zolder en de garage.
  • Halfjaar korting op internet & TV. In plaats van €42,50,- per maand betaal je het eerste halfjaar €35,- per maand als je voor dit kado kiest. Kies je voor alles in 1, dan betaal je de eerste 6 maanden €37,- per maand in plaats van €44,50 per maand.

Heb je al een mobiel abonnement van KPN? Dan ontvang je ook nog eens de volgende kado’s / extra’s wanneer je een alles in 1 of internet en tv pakket afsluit:

  • Tot €7,50,- korting per maand op je mobiele abonnement
  • Elke maand €5,- Entertainment korting. Wanneer je mobiel combineert met internet en entertainment krijg je €5,- Entertainment korting met keuze uit Spotify, ESPN Compleet, pluspakket of Film1.

KPN alles in 1 pakket met kado afsluiten?

Wil je graag profiteren van bovenstaande voordelen en beloningen? Hieronder zie je een vergelijker met alle KPN pakketten. Kies jouw favoriete alles in 1 of internet & tv pakket en geniet van de kado’s en voordelen!

Wanneer is een KPN alles in 1 met kado iets voor mij?

Nu vraag je je misschien af wanneer een KPN Hussel pakket interessant is voor jou. Zijn de
extraatjes een leuke bijkomstigheid of kleven er veel verborgen kosten aan vast? Hieronder vind je wanneer een KPN alles in 1 pakket met kado iets voor jou is:

  • Als je profijt hebt van de aangeboden acties is KPN Hussel misschien iets voor jou. Bij een groot huis waar je overal wifi wilt hebben, kan de huidige actie vrij voordelig zijn. Hier krijg je namelijk met de momentele actie 2 gratis wifi punten ter waarde van bijna 200,-. Ook de korting is natuurlijk vaak interessant.
  • Wanneer je mobiel, tv en internetgebruik schommelt per maand. Als je bijvoorbeeld de ene maand heel veel je mobiel gebruikt en de andere maand weer een stuk minder. Dan kan een KPN Hussel pakket iets voor jou zijn. Je kan namelijk per maand je abonnement aanpassen. Hierdoor betaal je nooit voor teveel als je dit goed indeelt.

Is een KPN pakket met kado het waard?

Een alles in 1 pakket met kado kan interessant zijn. Wil je echt goedkoop uitkopen? Soms ontvang je geen cadeau, maar betaal je een laag maandtarief. Bepaal dus voor jezelf waar je liever voor kiest. Via de vergelijker op deze pagina en op onze homepage bekijk je welk alles in 1 pakket het beste voor jou is.

Alles in 1 inclusief kado bij andere providers

In dit artikel heb je alles kunnen lezen over het ontvangen van een cadeau bij KPN. Echter zijn er ook andere aanbieders die alles in 1 pakketten met kado’s aanbieden. De kans is aanwezig dat het aanbod van een andere aanbieder jou meer ligt. Lees daarom ook ons artikel over alles in 1 pakketten met kado.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *