Written by Merel

KPN Compleet beschikbaar voor XS4ALL klanten

Een groot deel van Nederland is al bekend met het beloningssysteem van KPN Compleet . KPN heeft dit systeem in het leven geroepen om de trouwe klanten, die de vaste en mobiele diensten, te belonen met kortingen of extraatjes. Door een samenwerking met concullega XS4ALL, kunnen klanten van dit bedrijf sinds kort ook profiteren van de voordelen die KPN Compleet biedt.

De voordelen van KPN Compleet

KPN biedt haar klanten een aantrekkelijk kortingen, wanneer de klant naast een alles in 1 pakket ook KPN Mobiel afneemt. Dit wordt KPN Compleet genoemd, je bent namelijk voor alle vaste en mobiele diensten klant van KPN. Om je hiervoor te belonen, geeft KPN aantrekkelijke kortingen of extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld van gratis zenders genieten, of een maandelijkse korting krijgen bij het afsluiten van je mobiele abonnement.

Samenwerking KPN en XS4ALL

XS4ALL is een samenwerking aangegaan met KPN. Deze samenwerking levert voordelen op voor de huidige en toekomstige klanten van het bedrijf. Dit houdt in dat klanten die een mobiel abonnement afnemen bij KPN en hun alles in 1 pakket afnemen bij XS4ALL, van de voordelen van KPN Compleet kunnen genieten. XS4ALL biedt zelf geen mobiele abonnementen aan. De kortingen die klanten kunnen krijgen zijn:

  • €5,- korting per maand op het mobiele abonnement bij KPN.
  • Gratis zenderpakket, bestaand uit extra zenders aangeboden door XS4ALL. Klanten kunnen zelf kiezen voor een bepaald zenderpakket, zodat men ook daadwerkelijk iets aan de gratis extra’s heeft. De zenders waaruit gekozen kan worden zijn onder andere het pluspakket, het kidspakket of FOX Sports Eredivisie.

Overstappen op KPN of XS4ALL?

Wanneer je al mobiele diensten bij KPN hebt en op zoek bent naar een aanbieder voor de vaste diensten voor internet en TV, kan XS4ALL een aantrekkelijke aanbieder zijn. XS4ALL staat bekend om de provider met het laagste storingspercentage in Nederland en daarnaast is het bedrijf afgelopen juni als beste getest door de consumentenbond. Bekijk op de homepage de alles in 1 diensten van XS4ALL. Ook kun je hier de diensten van KPN of andere providers vergelijken. Om uiteindelijk voor het beste alles in 1 pakket te kiezen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *