Written by Donat

KPN partner van eDivisie voetbal

KPN, hoofdsponsor van de Eredivisie voetbal, is nu ook ‘Official Partner’ van de eDivisie. Dit is een hervatting van de eerdere seizoenen van de eDivisie waar KPN ook al Official Partner was. De eDivisie is een online gaming platform met clubs uit het Nederlandse betaalde voetbal en is de officiële Nederlandse FIFA21 competitie. Hierbij wordt er virtueel gestreden tussen de 18 Eredivisieclubs om 100.000 euro aan prijzengeld. Alle wedstrijden zullen live worden gespeeld op de PlayStation en de Xbox.

Waarom is KPN partner van de eDivisie?

KPN is een contract aangegaan voor 2 jaar om de EA Sports FIFA 21-competitie van de Eredivisie en Dreamhack Sports Games te sponsoren. Hoewel KPN al een lange tijd sponsor was van de Eredivisie, is de aanbieder sinds seizoen 2017/2018 hoofdsponsor. KPN wil met het Official Partnership met de eDivisie zich nog meer gaan richten op de jongere doelgroep. Voor de Eredivisie(clubs) is de eDivisie een innovatief platform om jongeren te bereiken en de betrokkenheid van bestaande fans bij hun club te vergroten.

KPN hoofdsponsor van de Eredivisie

Zoals al reeds is benoemd is KPN ook hoofdsponsor van de Eredivisie. KPN steunt het voetbal van de Eredivisie, Oranje en het dameselftal tot de lokale amateurverenigingen volledig. De sponsoring van de eDivisie is een initiatief van KPN om een groot deel van de gamende jongeren te bereiken. In samenwerkingsverband met de eDivisie zal KPN meer content creëren voor de eDivisie-community.

KPN partner van de KNVB

Sinds 2017 is KPN partner van de KNVB. KPN ziet zichzelf als hét netwerk van het Nederlandse voetbal. Zo worden er ict- en telecomdiensten ingezet om het leven van miljoenen actieve en passieve voetballiefhebbers leuker en makkelijker te maken. Hierbij valt te denken aan KPN Hotspots voor veilige WiFi, clouddiensten die mobiele betalingen mogelijk maken en narrowcasting systemen waarmee binnen verenigingen naar Fox Sports Eredivisie kan worden gekeken. Met het Fox Sports zenderpakket van KPN ontvang je een pakket met het beste Nederlandse voetbal en internationale sporten:

✔️ 6 extra zenders met FOX Sports GO
✔️ Eredivisie, KNVB Beker, Bundesliga en European league
✔️ Spraakmakende voetbalprogramma’s

Ontdek hier of een alles-in-1 of Internet & TV pakket van KPN iets voor jou is door meer te lezen over KPN en gebruik te maken van de vergelijker!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *