Written by Alles in 1 Check

KPN gaat samenwerken met HBO Max

Provider KPN gaat samenwerken met streamingdienst HBO Max. KPN-klanten kunnen dankzij deze samenwerking direct een HBO Max abonnement toevoegen aan hun KPN-abonnement (internet, tv of mobiel). Hiermee is KPN het eerste Nederlandse media- en telecombedrijf dat op deze manier samenwerkt met HBO Max.

Meerjarige samenwerking

KPN geeft aan dat klanten vanaf september direct een HBO Max abonnement kunnen afnemen. Het betreft een meerjarige samenwerking tussen de twee partijen, die HBO Max voor 3,6 miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaarder maakt.

Voor KPN betekent dit een vijfde grote samenwerking met een streamingdienst na Netflix, Videoland, Viaplay en Disney+.

Jochem de Jong, VP Partnerships, TV en Entertainment bij KPN, heeft gereageerd op de samenwerking: “Net zoals veel KPN-klanten uitkijken naar de release van House of the Dragon, kunnen wij niet wachten om HBO Max toe te voegen aan ons entertainmentaanbod. Naast Disney+, Viaplay, Netflix kan HBO Max uiteraard niet ontbreken. Dankzij de samenwerking met HBO Max zijn KPN-klanten verzekerd van het beste entertainment. Bovendien wordt het hiermee voor klanten nog leuker om hun entertainmentaanbod op een voordelige manier te combineren. We zullen de introductie van HBO Max dan ook samen met onze klanten vieren.”

Korting door te combineren

Zoals uit het bovenstaande blijkt, is het voordelig om abonnementen te combineren. De provider geeft klanten namelijk elke maand €5,- korting wanneer ze HBO Max met Internet en Mobiel combineren. Dit wordt door de aanbieder ook wel ‘Entertainmentkorting’ genoemd.

HBO Max

De streamingdienst van Warnermedia Enterainment heeft een uniek aanbod aan films en series. Onder de populairste content vallen onder andere The Batman, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Euphoria, en de aankomende HBO-serie House of the Dragon, een Game of Thrones spin-off.

Ook HBO Max heeft gereageerd op deze samenwerking: “HBO Max staat voor kwaliteitsentertainment als de thuisbasis van enkele van de beste tv en films. Door samen te werken met KPN maken we onze titels nog makkelijker te streamen voor fans in Nederland. We kijken ernaar uit dat HBO Max in september live gaat met KPN.”

Aanbieder KPN geeft aan dat klanten binnenkort via meerdere kanalen (de website, winkel, klantenservice of de MijnKPN app) HBO Max aan hun KPN Internet, TV of Mobiel abonnement kunnen toevoegen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *