Written by Merel

KPN verhoogt prijzen alles in 1 diensten

Bij KPN gaan er flink wat dingen veranderen. Naast het feit dat de mobiele abonnementen uitgebreid worden met meer data, zullen ook de vaste diensten anders worden ingevuld. Het betreft hierbij de internet en de alles in 1 diensten. Huidige klanten zullen automatisch een hogere internetsnelheid ontvangen, maar moeten hier ook meer voor gaan betalen. Aan nieuwe klanten biedt KPN vernieuwde abonnementen aan die anders samengesteld zullen worden dan nu.

Wijzigingen huidinge alles in 1 pakketten

Ben je klant bij KPN? Dan gaat het volgende gebeuren met je internet of alles in 1 abonnement:

  • Verhoogde internetsnelheid
  • Hogere kostprijs

Internetsnelheid

Voor de huidige klanten geldt dat de internetsnelheden per 1 juli zullen toenemen. Dit houdt in dat de internet en alles in 1 pakketten met een maximale internetsnelheid van 20 Mbps naar 40 Mbps (uploadsnelheid van 2 Mbps naar 4 Mbps) zullen gaan, een verdubbeling in snelheid dus! Daarnaast gaan de pakketten met een maximale snelheid van 60 Mbps gaan naar 80 Mbps en de uploadsnelheid hiervan van 6 Mbps naar 8 Mbps. Echter zullen niet alle klanten deze verhoogde internetsnelheden merken, omdat dit afhangt van de locatie waar je het internet wilt ontvangen. Internet komt je wijk binnen via een wijkkast. Afhankelijk van welke technologie in de wijkkast wordt gebruikt om het internet door te zenden en afhankelijk van de afstand waarop jij je bevindt ten opzichte van de wijkkast, is de verhoogde internetsnelheid merkbaar. In de meest ongunstige situatie zul je helaas niets merken van de verhoogde snelheid, maar betaal je hier wel voor.

Prijzen

Dit voordeel brengt met zich mee dat klanten van KPN ook meer voor de internet en alles in 1 pakketten moeten gaan betalen. De Internet instap abonnementen gaan van €35,- naar €39,- en de alles in 1 pakketten, waaronder alles in 1 instap en alles in 1 standaard zullen in prijs stijgen. Stoot dit je tegen de borst, omdat er bij KPN dan nog weinig goedkopere opties verkrijgbaar zijn? Kijk dan eens naar andere abonnementen op onze homepage.

Wijziging in de nieuwe abonnementsvormen

KPN haalt alle extra diensten, zoals Spotify en Fox Sports uit haar abonnementen. Deze diensten kun je los bijkopen. Daarnaast gaan KPN nog slechts 1 internetabonnement aanbieden, de rest zullen alles in 1 abonnementen of internet + TV abonnementen worden. Ook komt er een premium alles in 1 abonnement bij waarbij je standaard 2 ontvangers krijgt en een 4K beeldkwaliteit.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *