Written by admin

Nederlandse Energie Maatschappij verschijnt met alles in 1 pakketten!

De Nederlandse Energie Maatschappij (afgekort NLE) gaat, naar alle waarschijnlijkheid in het najaar, naast huidige diensten ook alles in 1 pakketten leveren aan consumenten. De NLE denkt in te kunnen haken en klanten tot zicht te trekken door deze abonnementsvorm van internet, tv en bellen goedkoper aan te bieden dan de concurrentie. Daarnaast beschikken ze al over een enorm klantenbestand wat het makkelijk maakt bij klanten na te gaan of zie hier interesse in hebben of wellicht zelf al willen overstappen. De bedoeling van de NLE is naast elektriciteit en gas ook internet in hun diensten op te nemen om zo scherp te kunnen concurreren op prijs, snelheid en klantenservice in vergelijking met de huidige markt. Op deze manier worden markt en giganten in de alles in 1 wereld opgeschud, hetgeen (volgens hunzelf) een positief effect zal hebben op de nieuwe dienst van de NLE.

De voordelen van een alles in 1 pakket bij de NLE

De NLE is er dus op uit om zwaar te gaan concurreren en serieus een verbetering te willen bewerkstelligen voor een optimale prijs / kwaliteit verhouding. Met name de prijs kan lager volgens de kersverse alles in 1 aanbieder. Naar eigen zeggen kan de NLE lagere prijzen bieden voor gelijksoortige diensten door het slim inkopen hetgeen automatisch ook meer voordeel oplevert voor de consument. Er is volgens de NLE nog meer dan genoeg ruimte voor een nieuwe speler voor alles in 1 pakketten in de huidige wereld van internetproviders, in tegenstelling tot de telecommarkt waar de concurrentie laaiend hoog is.

Een ander groot voordeel voor het afsluiten van een alles in 1 pakket bij de NLE kan zijn dat wanneer je al klant bent, je nu nog minder bedrijven nodig hebt voor de verschillende diensten waar je gebruik van maakt. Hiermee blijft alles lekker centraal geregeld en heb je maar te maken met 1 partij voor dit pakket aan diensten. Momenteel heeft de NLE bijna 800.000 aansluitingen in Nederland en wordt de energiemaatschappij goed beoordeeld door veel consumenten. In eigen woorden houden ze de markt scherp en willen ze dit nu dus ook gaan doen op de internetmarkt!

Het aanbieden van triple play abonnementen

De NLE wil zich dus echt richten op de zogeheten triple play abonnementen. Dit zijn alles in 1 pakketten met daarin internet, bellen en televisie. Er is wel een lichte stijging te zien in consumenten die overstappen naar quad play abonnementen waarin dan ook een mobiel abonnement is opgenomen. Indien deze markt nog harder gaat groeien zal de NLE dus toch wellicht op een later moment in zee moeten gaan met een provider om dit mogelijk te maken en zo de klant te kunnen bedienen van deze extra dienst.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *