Written by Merel

Netflix biedt nog meer gemak met offline kijken

Er werd al enige tijd over gespeculeerd, maar nu is het zover! We kunnen nu ook offline Netflix kijken. Ook wanneer je niet online bent, voortaan je favoriete series en films kijken, want voortaan kun je gewoon offline kijken naar deze dienst. Zie je het al voor je? Naar de nieuwste afleveringen van Homeland of Breaking Bad kijken in de trein, of in de wachtkamer van de tandarts. Wat wil je nog meer?

Netflix offline kijken

Nog niet alle series en films die Netflix aanbiedt zijn offline te bekijken, maar het aanbod zal snel uitgebreid worden. Voordat je Netflix offline kunt bekijken moet je wel een Netflix abonnement hebben.

Hoe werkt het ?

De series en films die je offline wilt kijken, zul je eerst moeten downloaden wanneer je ‘online’ bent. Dus wanneer je op een WiFi netwerk bent. Je kunt het ook downloaden met je mobiele data, maar dan wordt waarschijnlijk in één keer een groot deel van je databundel opgeslokt door je favoriete film of serie. Ook zul je moeten zorgen voor genoeg vrij geheugen op de device waar je de download op wilt zetten. Dan kun je aan de slag gaan.

Door links op het menu te klikken, wordt er een lijstje zichtbaar met beschikbare bestanden om te downloaden. Zoek de serie of film uit die jij wilt downloaden, klik rechts op het downloadicoontje en hij staat binnen enkele minuten in je geheugen! Via je account en ‘My Downloads’ kun je nu naar je serie kijken wanneer jij maar wilt, ook als je dus geen verbinding met het internet hebt.

Voordelen van offline netflixen

  • Besparen op je datagebruik! De verslaving aan je favoriete serie hoeft voortaan niet meer ten koste van je mobiele internet te gaan!
  • Overal kijken waar je wilt! Er zijn altijd plekken waar jij geen of traag internet kunt ontvangen. Bijvoorbeeld op het strand, onderweg of in de trein waar het internet veel te traag is om zonder haperingen naar een aflevering te kijken. Offline netflix biedt de oplossing

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *