Written by Youri Neefjes

NLE: Introduceert Budget Alles-in-1 Pakket

NLE staat voor de Nederlandse Energie Maatschappij en is biedt sinds 2016 ook telecomproducten aan, onder de naam NLEx. Nadat NLE in 2018 werd overgenomen door de Nuts Groep is de naam NLEx nog kort doorgevoerd, maar sinds half oktober is de naam NLEx veranderd naar Budget Alles in 1.

Goedkope Alles-in-1

Zoals de naam al doet richt NLE zich op de doelgroep die maandelijks goedkoop uit wil zijn. Ben je benieuwd of het Budget Alles in 1 wat voor jou is? In dit artikel gaan wij van Alles in 1 Check dieper in op het Budget Alles in 1 pakket. Ben je direct benieuwd naar dit abonnement vergelijk het Budget Alles in 1 abonnement dan direct.

Betrouwbaarheid van het KPN-netwerk

NLE beschikt niet over eigen netwerk, het maakt gebruik van de netwerkmogelijkheden van KPN. KPN internet kan via koper- of glasvezelverbinding tot stand komen. Daarnaast worden televisie en bellen ook aangeboden via KPN.

Internetten

Internet snelheden bij het Budget alles in 1 abonnement hangt sterk af in hoeverre KPN glasvezelverbindingen bij jou in de buurt heeft aangelegd. Check daarom altijd even welke internet snelheid bij jou gehaald kan worden. Dit kan je doen door je postcode en huisnummer in te vullen op de website van NLE.

Televisie kijken

Televisie kijken en bellen met het Budget Alles in 1 pakket wordt ook aangeboden via het KPN-netwerk. Standaard wordt een Budget-alles-in-1 Basis aangeboden waarmee je toegang hebt tot meer dan 100 tv-zenders. 32 zenders worden in HD kwaliteit aangeboden. Voor de echte televisiekijker kun je dit tegen betaling uitbreiden met de gewenste pakketten. Interactief televisie kijken is mogelijk, programma’s opnemen niet.

Bellen

Budget Alles in 1 bevat bellen standaard. Je kunt ermee bellen en gebeld worden op de vaste telefoonlijn. De kosten worden afgerekend per minuut en bevatten een starttarief. Afhankelijk van je belgedrag kun je bellen uitbreiden naar 3 verschillende bundels. Hiervoor dien je per maand extra te betalen.

Gehanteerde tarieven

Een Budget alles in 1 abonnement kun je afsluiten voor 12 of 24 maanden. De kosten voor Budget alles in 1 zijn €45,- per maand. Op dit moment zijn de eerste 4 maanden slechts €24,- per maand. Voor klanten die een Budget Energie abonnement hebben kunnen zij het een maandelijkse korting op hun Alles in 1 factuur ontvangen. Dit bedraagt €5,- per maand.

Conclusie: Budget alles in 1

NLE richt zich met zijn prijsbeleid duidelijk op de mensen die goedkoop uit willen zijn. Doordat NLE gebruik maakt van KPN-netwerken is het Budget Alles in 1 abonnement te beschouwen als betrouwbaar. Als betrouwbaarheid en goedkoop belangrijk vind bij een alles in 1 provider dan is dit wat voor jou.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *