Written by Dennis Vlaar

Ook KPN biedt 1Gbps aan, na Ziggo en T-Mobile

Na Ziggo en T-Mobile biedt nu ook KPN sinds maart internet met 1GBps snelheid aan. In dit artikel gaan we het 1Gbps van deze aanbieders kort toelichten. Daarnaast helpen we jou ook met vergelijken als je zelf op zoek bent naar 1Gbps internet!

KPN 1Gbps zonder tv

KPN is begin maart begonnen met het aanbieden van het 1Gbps internet abonnement. Het abonnement met 1Gbps downloadsnelheid van KPN heeft een uploadsnelheid van 500Mbps, dit wordt later in het jaar verhoogd tot 1Gbps. De snelheid is niet overal in Nederland al verkrijgbaar, op de website van KPN kun je kijken of je in aanmerking komt. Het abonnement kost €65 per maand en bevat alleen internet. Als je hier als klant een tv abonnement bij wilt, dan betaal je €10 per maand extra.

Ziggo 1Gbps alleen met tv

Het 1Gbps abonnement van Ziggo komt standaard met een tv pakket van 50 zenders. Dit abonnement kost €76,50 per maand en heeft een relatief lage uploadsnelheid, namelijk 50Mbps. Ook bij Ziggo is de internetsnelheid nog niet overal in Nederland beschikbaar, ze zijn stap voor stap het aanbod aan het uitrollen naar de rest van Nederland.

T-Mobile duurder het eerste jaar

Het 1Gbps abonnement van T-Mobile kost €40 per maand, waarvan je de eerste maand de eenmalige kosten bij krijgt van €67,50. De uploadsnelheid is net zo snel als de downloadsnelheid bij T-mobile, beide dus 1Gbps. Het abonnement bevat net als bij KPN alleen internet. Als hierbij ook tv wordt afgenomen ontvangt de klant korting, gemiddeld betaal je dan over het eerste jaar €47,50 en na het eerste jaar €55 per maand.

Zelf 1Gbps internet aanschaffen

Ben je zelf op zoek naar 1Gbps internet? Dan kun je gebruik maken van onze onafhankelijke vergelijker. Vul je postcode in en sorteer op snelheid vanaf 200Mbps. Vergelijk hier de providers met elkaar en bekijk welke het beste bij jou past. Je kunt gelijk een abonnement aanschaffen door op de “bekijken” knop te drukken!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *