Written by Youri Neefjes

Opnemen in cloud bij T-Mobile

T-Mobile heeft bekend gemaakt dat het begin volgend jaar opnemen via de cloud gaat aanbieden. Ben je benieuwd wat opnemen via de cloud bij T-Mobile voor jou betekent? In deze blog vertellen we je wat er tot nu toe bekend is over opnemen in de cloud bij T-Mobile.

T-Mobile bevestigd vermoedens van nieuwe dienst

Opnemen in de cloud is niet officieel bekend gemaakt door provider T-Mobile. Het was een oplettende klant die verwijzingen gevonden had in de code van de website. Waaruit mogelijk bleek dat T-Mobile dit in de pijplijn had. Dit is later bevestigd door een medewerker van T-Mobile. Over de exacte prijs is nog niets bekend, maar de kosten van het opnemen in de cloud worden geschat op zo’n vijf euro per maand. Daarmee lijkt het erop dat T-Mobile opnemen via de cloud aanbiedt als extra service naast het T-mobile alles in 1 abonnement.

Waarom heb ik dit nodig?

Het grootste voordeel van opnemen in de cloud is dat het opnemen geen opslagruimte inneemt op de TV-box. Daardoor kun je in meer programma’s opnemen. Het staat namelijk op servers van T-Mobile. Bijkomend voordeel is dat de harde schijf in de TV-box minder hard hoeft te werken en dat beperkt het stroomverbruik.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *