Written by Michelle Nannings

Overal tv kijken met de Ziggo GO app

Ieder huishouden heeft meerdere tv’s in huis. Tv’s zijn vaak geïnstalleerd in de woonkamer, in de keuken, maar ook in meerdere slaapkamers! Maar wist je dat dit met de Ziggo GO app verleden tijd is? Bezuinig op het kopen van tv’s en installeer eenvoudig de app. Hiermee kijk je direct tv op je smartphone, laptop of op je tablet. In deze blog hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Tv kijken zonder kabel

De ziggo GO app is praktisch omdat jij hiermee waar en wanneer je maar wilt direct je favoriete zender kan bekijken. Hierdoor hoef je je niet eerst druk te maken over welke kabel in welk apparaat hoeft. Dit is echter niet het enige voordeel, de andere voordelen zijn in de volgende alinea te vinden.

Pluspunten van Ziggo Go

  • Altijd overal en nergens tv kijken
  • Kijk later, of kijk live!
  • Een tv gids met een overzicht van jouw programma’s
  • Uitzending gemist? Replay tv om je favoriete uitzending terug te kijken
  • On demand mogelijkheden

Tv kijken wanneer jij maar wilt!

Met Ziggo Go ben je de baas over je eigen ‘afstandsbediening’. Jij bepaalt zelf op welk toestel je wat ziet, en wanneer. Je kijkt programma’s direct live op je mobiel, of je kan makkelijk deze terugkijken met de mogelijkheden die de app biedt. Weet je niet goed wat je wilt kijken? De tv gids biedt een overzicht aan van jouw programma’s, dus je hoeft niet meer te googlen of er wat leuks komt vanavond, of hoe laat jouw programma ook alweer begon.

Mogelijkheid om offline tv te kijken

In het buitenland, onderweg naar je bestemming in een zonnig land honderden kilometers in de lucht? Of is je maand bijna voorbij en heb je geen bundel meer? Met de app kun je makkelijk je content downloaden en daardoor deze offline (terug)kijken!

Moet ik een Ziggo tv abonnement afsluiten?

Ben je al in het bezit van een ziggo account, dan heb je gelijk toegang tot de Ziggo GO app! Als je nog niet in het bezit bent van een Ziggo account, bekijk dan hier de mogelijkheden. Als je al internet hebt afgesloten of tv bij de provider Ziggo, kan je gelijk gebruik maken van de app. Log in in de mijn Ziggo-accountgegevens en je kunt daarna eenvoudig gebruik maken van de app. Je kunt zelfs met je huisgenoten, familie, of partner genieten van de app want er kan tot wel 3 apparaten tegelijk content worden afgespeeld!

Gratis en vrijblijvend Ziggo GO

Of je nou lekker buiten in het zonnetje zit of binnen bent, de Ziggo GO app is gratis voor alle Ziggo klanten! Ook overal binnen de EU. Let hierbij wel op dat je gebruik maakt van een WIFIpunt. Zonder WIFI wordt er gebruik gemaakt van je mobiele databundel, welke wel geld kost uiteraard. Is de app toch niet helemaal jouw ding? Dan kun je de app gemakkelijk verwijderen. Ben je liever iemand die meer gebruikt maakt van het internet? Is surfen op het internet meer jouw ding? Goedkoop internet speelt hierbij een belangrijke rol, aangezien je natuurlijk niet teveel wilt betalen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *