Written by Merel

Oxxio wordt internet provider

Oxxio wordt naast energieleverancier nu ook internetprovider. De energieleverancier maakt het voor hun huidige energie klanten mogelijk nu ook internet, tv en bellen bij hun af te sluiten. Aan het begin zal het alleen voor de huidige klanten die al energie afnemen van Oxxio mogelijk zijn internet, tv en bellen af te nemen. Lees in deze blog meer over de redenen van Oxxio om ook internet aan te gaan bieden en de voordelen die de huidige klanten van Oxxio eraan kunnen hebben.

Waarom biedt Oxxio ook internet, tv en bellen aan?

Oxxio wilt met de introductie van het alles in 1 pakket met internet, tv en bellen hun energie klanten laten profiteren van super scherpe prijzen. Oxxio klanten zullen hierbij gebruik maken van het kwalitatieve KPN netwerk. Het doel hierbij is echte tevredenheid bij de klanten bewerkstelligen. Door de scherpe prijzen hoopt Oxxio meer klanten te genereren voor hun energie en internet, tv en bellen pakket.

De verschillende pakketten van Oxxio

Om aan de verschillende behoeftes van de klanten te kunnen voldoen heeft Oxxio verschillende pakketten samengesteld. De 3 pakketten die je bij Oxxio kunt kiezen zijn:

  • Internet
  • Internet en TV
  • Internet, TV en bellen

Bij alle 3 de pakketten zul je voor het internet gebruik maken van het KPN netwerk. Dit zal zorgen voor downloadsnelheden tot 100 MBPS en uploadsnelheden tot 10 MBPS. Daarnaast krijg je bij het afnemen van internet een gratis WiFi modem. Met een WiFi modem heb je wifi verbinding voor 1 apparaat. Ook voor TV van Oxxio wordt gebruik gemaakt van KPN. Oxxio maakt gebruik van iTV van KPN. Hierbij krijgen de klanten naast 60 tv zenders ook 100 radiozenders, live pauzeren, begin gemist, terugkijken en On Demand kijken. Voor het bellen rekent Oxxio een starttarief van €0,10 en per gebelde minuut €0,10. Het nummerbehoud is gratis.

De voordelen van de huidige klanten

Het grootste voordeel voor de energie klanten van Oxxio is dat ze veel kunnen besparen op de maandelijkse lasten. Ook krijg je combivoordeel als je naast energie ook internet, tv of bellen afneemt bij Oxxio. Als je naast je energie ook internet afneemt ontvang je per maand €2,50 extra korting. Neem je bij je energie en internet ook nog TV of TV en bellen dan ontvang je per maand €2,50 korting, Gratis opnemen pakket, of gratis Fox sports eredivisie. Naast al deze voordelen is het natuurlijk overzichtelijk alle diensten bij een partij af te nemen.

Hoe werkt het overstappen?

Overstappen naar het alles in 1 pakket van Oxxio is alleen mogelijk als je als je al afnemer bent van energie bij Oxxio. Ben je geen afnemer van Oxxio dan is het voor jou nog niet mogelijk internet, TV en bellen af te nemen bij Oxxio. Ben je wel opzoek naar een nieuw alles in 1 pakket maar geen energie klant van Oxxio? Bekijk hier onze Alles in 1 pakketten en sluit er direct een af.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *