Written by admin

Pathe thuis online tv dienst groeit enorm hard

Sinds de Pathe dienst om online films te kunnen streamen via tv of andere apparaten van start is gegaan zijn er veel ontwikkelingen gaande. Zo is in vergelijking met de start van nog geen 100 films op de servers van Pathe het aanbod tegenwoordig flink uitgegroeid. Zo zijn er momenteel dik over de duizend films beschikbaar in verschillende genres. Dit aanbod zal naar de toekomst toe alleen maar toenemen. Ook zullen er steeds meer mogelijkheden ontstaan en meer uitbreiding zijn in het gebruik op verschillende apparaten.

Flinke groei cijfers medio 2016

De cijfers van de online tv dienst van Pathe heeft een enorme groei doorgemaakt in de eerste 6 maanden van 2016. In vergelijking met dezelfde periode in 2015 praten we hier over een groei van 51%. Dit zorgt dat de dienst zich nog prominenter op de markt beweegt en er naar alle waarschijnlijkheid steeds meer gebruikers zullen komen voor deze betaalde online tv dienst. Voor iedereen die van films houdt in ieder geval een ideale oplossing!

Hoe werkt het?

Je kan gebruik maken van Pathe thuis door een account aan te maken en vervolgens met iDeal geld te storten. De films huren kost 5 tot 6 euro en kunnen direct worden bekeken. De films blijven dan weliswaar ongeveer een maandje beschikbaar, zodra de film wordt gestart dient deze binnen 48 uur helemaal afgespeeld te zijn. Hierna zal de film komen te vervallen en moet je hem (indien niet helemaal afgekeken) opnieuw huren. Je gebruikt Pathe thuis door middel van een PC, Laptop of ander apparaat in 1 van de meest recente browsers. Belangrijk is te weten dat er gebruik wordt gemaakt van Silverlight. Er zijn ook steeds meer smart tv’s waarmee je middels een speciale app de films kan huren en streamen.

Relatief nieuwe films kijken met Pathe

Pathe thuis heeft al een enorm leuk aanbod aan films. Ook zijn het niet alleen films van een paar jaar oud of klassiekers die kunnen worden bekeken. Relatief nieuwe films zijn ook beschikbaar waarmee het zich onderscheid van mogelijke andere diensten. Dit komt door verkregen rechten om deze “nieuwe” films te mogen aanbieden via de online streaming dienst. Ideaal voor als je thuis op je smart tv een filmpje wil streamen die nog niet zo lang uit is.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *