Written by Dennis Vlaar

Spaarprogramma T-Mobile Extra stopt

T-Mobile heeft bekend gemaakt te gaan stoppen met het spaarprogramma “T-Mobile Extra”. Waarom T-Mobile dit doet en wat dit betekend voor klanten van T-Mobile lees je in dit artikel. Lees dus verder!

Spaarprogramma T-Mobile Extra

T-Mobile heeft al ruim 15 jaar het spaarprogramma “T-Mobile Extra”. Met dit spaarprogramma verdienen klanten 1 spaarpunt per uitgegeven euro. Deze spaarpunten kunnen klanten uiteindelijk inruilen voor:

  • Korting op telefoons en telefoonaccessoires.
  • Cadeautjes en uitjes zoals, dagje dierentuin of een bos bloemen

Niet meer sparen

Het is al vanaf 2019 niet meer mogelijk voor klanten om nieuwe punten te sparen. In het begin van 2018 maakte T-Mobile al bekend dat het spaarprogramma zou gaan stoppen. Het is voor klanten die voor 28 januari 2018 hun abonnement hebben verlengt nog mogelijk om de punten in te leveren. Voor klanten die na 28 januari 2018 hun abonnement hebben verlengd is het niet meer mogelijk om de punten in te leveren.

Klanten met punten

Als je voor 28 januari 2018 je T-Mobile abonnement hebt verlengd, dan kan het zijn dat je nog punten hebt. Deze punten zijn nog geldig tot en met 31 juli 2020. Als de punten dan niet zijn ingeleverd, vervallen de punten. Als je net een paar punten te kort komt om iets te halen waar je al heel lang voor spaart, dan heb je helaas pech. T-Mobile biedt niet de mogelijkheid om punten te kopen.

Waarom stopt T-Mobile Extra/

Het spaarprogramma van T-Mobile bestaat al ruim 15 jaar. Waarom stopt T-Mobile extra dan nu? T-Mobile geeft op hun website aan dat ze onderzoek hebben gedaan naar wat de klanten graag willen. Uit dat onderzoek kwam dat klanten veel liever direct korting krijgen dan dat ze moeten sparen voor korting of producten.

Wat vind jij ervan dat T-Mobile stopt met het spaarprogramma?
Reageer hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *