Written by Merel

Tele2 verhoogt prijzen internet abonnementen

Tele2 zal vanaf 1 juli 2017 haar prijzen voor de internet abonnementen verhogen voor bestaande klanten. Hiermee is Tele2 de zesde provider die in het korte tijdsbestek van ongeveer anderhalve maand haar prijzen zal gaan verhogen.

Internet abonnementen Tele2 stijgen in prijs

Nadat afgelopen weken al bekend is geworden dat meerdere providers de prijzen van hun alles in 1 abonnementen laten stijgen voor zowel de huidige als nieuwe klanten, voelt nu ook Tele2 zich genoodzaakt de prijzen te verhogen. Echter in dit geval alleen voor de internetdiensten. Dit zou volgens Tele2 te maken hebben met het onderhoud van het netwerk, wat dit jaar duur uitviel.

Kunnen nu ook Tele2 klanten opnieuw alles in 1 pakketten gaan vergelijken?

Klanten van de andere providers die hun prijzen laten stijgen, zoals Ziggo, KPN, XS4All, Online en Telfort geven hun klanten de kans om over te stappen als zij dat willen. De klanten zijn dus contractvrij. Of dit ook het geval is bij de huidige klanten van Tele2 met een internet abonnement is nog niet bekend. Als dit wel zo blijkt zijn zij vrij in het vergelijken van alles in 1 pakketten om op deze manier een goedkopere of beter passend abonnement te nemen. Tele2 verbreekt het contract namelijk al door de prijzen te verhogen, dus klanten zouden dan niet hoeven blijven.
De prijzen voor televisie van Tele2 en ook de prijzen van alles in 1 pakketten zullen niet worden verhoogd.

Nieuwe prijzen Tele2 internet

Tele2 heeft momenteel twee internet abonnementen.
Het basispakket (Internet Basis) zal met twee euro van €25,- naar €27,- stijgen voor huidige klanten. Internet Extra zal met 1 euro stijgen en wordt daardoor €29,- per maand.
Voor nieuwe klanten worden deze internetabonnement nog iets duurder, namelijk €28,- om €30,-.

Overstappen alles in 1 abonnementen door nieuwe trend

Nu ook Tele2 haar prijzen laat stijgen, wordt het ons duidelijk dat er een trend gaande is in alles in 1 land. Bijna iedere provider verhoogt de prijzen voor het aanbod. Dit geeft klanten wel de kans op overstappen van alles in 1 abonnement. Er zijn nog maar weinig providers die hun prijzen in het eerste halfjaar van 2017 niet hebben verhoogd. Een voorbeeld daarvan is NLE. Dit is een nieuwe prijsvechter in de alles in 1 markt en daarom verwachten wij ook niet dit op korte termijn zal gebeuren. Voor welke provider ga jij in de toekomst? Je hebt nu de kans op over te stappen, dus laat deze kans niet voorbij gaan. Bekijk de vergelijker op de homepage om erachter te komen of er een goedkoper abonnement voor jou is!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *