Written by Donat

Tijdelijk cashback DSL en glasvezel Online.nl

Online.nl heeft tijdelijk een nieuwe actie op internet, voor zowel DSL als glasvezel. Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk voor jou als consument. Daarom bespreken wij in deze blog deze actie. Lees hier alles over deze tijdelijke cashback actie van Online.nl!

Wat houdt de cashback actie in?

Online.nl heeft nu de Kickback actie. Wanneer je een internet, internet en TV of internet, bellen en TV abonnement bij Online.nl bestelt, krijg je na bestelling €30 teruggestort op je bankrekening. Gratis geld dus! Deze Kickback actie loopt tot en met woensdag 28 oktober 2020, dus wees er snel bij. Deze actie is van toepassing op abonnementen met DSL of glasvezel.

Online.nl pakket afsluiten?

Direct interesse in het afsluiten van een Online.nl internet, internet en TV of internet, bellen en TV pakket? Dat doe je hier! Bekijk hieronder onze Online.nl aanbod. Filter op jouw gewenste pakket (let op: kies voor internet, internet en TV of internet, TV en bellen om gebruik te maken van de cashback actie!) . Je kunt ook filteren op onder andere internetsnelheid, aantal zenders en prijs. Klik op ‘Bekijk’ om direct een pakket af te sluiten!

Zo werkt de cashback actie!

Mocht je gebruik willen maken van deze actie, dan dien je een aantal stappen te doorlopen om een abonnement te bestellen. De volgende stappen moeten doorlopen worden om aan de cashback actie deel te nemen:

  1. Vergelijk de abonnementen uit onze vergelijker. Let op! Maak onderscheid tussen DSL en glasvezel abonnementen. Bestel het abonnement dat het beste bij je past.
  2. Op de website van Online.nl vul je vervolgens het inschrijfformulier in. Hierbij is het van belang dat jouw gegevens overeenkomen met de gegevens van uw aanvraag.
  3. Je ontvangt binnen drie dagen een bevestiging van de Kickback cashback aanvraag.
  4. De terugbetaling (€30) wordt binnen een kalendermaand met de eerste afschrijving van de abonnementskosten verrekend.

Wat is het verschil tussen DSL en glasvezel?

Het grootste voordeel van glasvezel is een veel hogere snelheid. Deze kunnen oplopen tot wel 500 Mbps. DSL is voorlopig nog wel goedkoper dan glasvezel. Dat komt doordat glasvezelnetwerken nu nog nieuw moeten worden aangelegd. Dat is kostbaar. Op veel plekken in Nederland is glasvezel nog niet beschikbaar. Benieuwd of glasvezel bij jou beschikbaar is? Check jouw postcode en huisnummer in onze vergelijker op deze pagina!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *