Written by admin

Vergelijk internet op de juiste manier!

Waar moet je allemaal op letten als je internet abonnementen gaat vergelijken? Er zijn veel aanbieders op de markt en nog veel meer pakketten. Uiteenlopend van alleen internet tot aan quadplay met alles erop en eraan. Je kan ook vaak nog allerlei extra’s kiezen binnen jouw abonnement. Er is dus keuze genoeg. Maar hoe maak je nu een juiste keuze in wat je zoekt tegen de meest voordelige prijs? Waar moet je op letten? En wat als ik vragen problemen of suggesties heb? Wij gaan je hieronder een aantal zaken laten zien waar je op kan letten tijdens het maken van een keuze voor een internet abonnement!

Welke pakketten zijn er allemaal?

Er bestaan verschillende pakketten. Iedereen zal andere eisen stellen en wensen hebben als het gaat om een internet abonnement. Hieronder kun je vergelijken wat op jouw van toepassing is.

• Alleen internet: Dit kun je kiezen als je tevreden bent met overige diensten bij je huidige provider of als je enkel en alleen maar op zoek bent naar een internet abonnement.
• Internet + bellen: Wanneer je een internet abonnement wilt afsluiten en daarbij ook voordelig wilt bellen op een vaste lijn, dan is dit een geschikte keuze voor je. Vaak is bellen gecombineerd met internet erg voordelig.
• Internet + tv: Bel je eigenlijk altijd met je mobiel, maar wil je wel tv kijken? Dan kun je dit opnemen in jouw abonnement. Deze combo past dan het beste bij je.
• Internet + bellen + tv: Dit is de meest voorkomende pakketkeuze. En ook best logisch, want je geniet van de meeste voordelen. Niet alleen de prijs van je abonnement wordt lager, alles is handig centraal geregeld. Ook bij problemen kun je bij 1 iemand terecht zonder al teveel rompslomp.
• Internet + bellen + tv + mobiel: Dit is het normale alles in 1 pakket met daarbij ook nog eens mobiel in opgenomen.

Stem af op jouw persoonlijk wensen

Als je weet welke abonnementsvorm je wilt, kan je verder gaan filteren op o.a. snelheid, prijs en extra’s.

• Snelheid: Ben je iemand die veel gebruik maakt van internet en daarom optimale snelheid wenst? Neem deze factor dan mee in je beslissing. Kies bewust voor glasvezel of kabel. Glasvezel zal je in de toekomst de hoogste snelheden bieden!
• Prijs: Ook de prijs is belangrijk. Wat kan of wil je uitgeven voor een abonnement? Bedenk wel dat je ook moet kijken naar wat je daadwerkelijk nodig hebt of wenst aan te schaffen. Dit voorkomt dat je goedkoop kiest maar uiteindelijk toch met de gebakken peren zit. Als je niet veel nodig hebt, kies dan ook gewoon voor een instap abonnement.
• Extra’s: Er zijn vaak allerlei extra diensten die je hetzij gratis of tegen betaling bij je abonnement kan nemen. Zo heeft Ziggo een eigen (gratis) sportkanaal en kun je vaak voor extra kanalen of andere extra’s kiezen voor een meerprijs per maand. Dit gaat vaak om kleine bedragen. Informeer hiernaar bij je gekozen internet provider.

Vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en service

Vergelijk internet altijd prijzen bij verschillende providers. Hierin kunnen namelijk flinke verschillen zitten. Ook worden er regelmatig acties gehouden. Neem ook zaken als klantenservice in acht. Goedkoop betekent namelijk niet altijd dat alles ook goed zit. Bij de 1 zal je veel beter en sneller worden geholpen als bij de ander. Bekijk daarom ook klantbeoordelingen op internet en doe dit op onafhankelijke website voor een zo objectief mogelijk resultaat!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *