Written by admin

Verhoging Youfone tarieven vast breedband en tv

Per 1 augustus 2019 heeft Youfone haar tarieven aangepast voor vast breedband en televisie De prijsstijging is wel opgelopen tot 10,5 procent. Een bijzonder hoge prijsstijging in vergelijking met andere providers in Nederland. Daarnaast zijn er ook aanpassingen geweest in de promotieduur en korting.

Verhoging van prijzen

Youfone heeft een aantal tariefswijzigingen doorgevoerd. Zo is zijn de kosten voor DSL met 0,50 cent toegenomen (per maand). Voor een tv aansluiting zijn de kosten ook toegenomen. Klanten betalen nu 12 euro per maand, daar waar ze in het verleden 9,50 euro betaalden voor een aansluiting met 50 mbps en 10,50 euro voor een aansluiting met 100mbps. Daarnaast zijn ook de breedband tarieven voor glasvezel verhoogd met 2, 3 en 4 euro per maand (afhankelijk van de gekozen maximale snelheid). De aansluitingskosten zijn hiervoor toegenomen van 8 euro tot 12 euro per maand.

Verandering in promotieduur en kortingen

Youfone heeft een aantal veranderingen doorgevoerd bij de promotieduur en kortingen van verscheiden pakketten bij breedband, glasvezel en DSL. De voornaamste veranderingen worden hieronder besproken.

Breedband

Voor breedband en televisie heeft Youfone de promotieduur en kortingen aangepast. De korting bij DSL bedroeg voorheen 15 euro, maar sinds 1 augustus kunnen klanten 10 euro korting verwachten. Een afname van 5 euro. De duur van de promotie nu wel iets langer. Voorheen konden klanten gebruik maken van deze promotie voor 3 maanden. Nu is dat 6 maanden.

Glasvezel

Ook heeft Youfone bij glasvezel de korting voor alle pakketten veranderd. De korting bedraagt nu 15 euro voor alle pakketten, daar waar er voorheen kortingen worden gegeven van 15 tot 19 euro per pakket (afhankelijk van de gekozen snelheid). De promotieduur bedraagt hier net als bij breedband 6 maanden.

DSL

Als laatste is de promotieduur bij televisie bij DSL ook aangepast. Voorheen mocht je hiervan genieten voor 4 maanden, dat is nu 6 maanden geworden. De korting is ook verhoogd naar 5 euro. Dit was voorheen 4 euro korting.

TV MIX 10 gestopt

Youfone heeft naast de rest van de verandering ook TV Mix 10 gestopt. Hiermee konden klanten voor 5 euro per maand een tiental extra zenders gebruiken. Er is echter wel een alternatief voor klanten. TV Mix 5 is wel nog beschikbaar, waarmee Youfone klanten vijf extra zenders krijgen waar ze gebruik van kunnen maken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *