Written by Merel

VodafoneZiggo geeft klanten extra voordeel!

VodafoneZiggo is in december 2016 ontstaan, toen Vodafone en Ziggo fuseerden. Ziggo is van oorsprong een alles in 1 aanbieder voor tv, internet en vast bellen en Vodafone is van oorsprong een mobiele telefonie provider. De fusie maakt deze providers samen een sterke aanbieder van quad play. Klanten die zowel een vaste aansluiting hebben bij Ziggo, als een mobiel abonnement bij Vodafone krijgen extra korting. Ook wel combivoordeel genoemd. Dit voordeel is voor de klanten vanaf 3 april beschikbaar en wordt automatisch in werking gesteld.

Alles in 1 combivoordeel

De provider noemt deze actie: ‘Non-stop’ gratis extra’s, wat zeer aantrekkelijk in ieders oren klinkt. Dat moet ook wel, want de provider heeft de strijd op concurrent KPN geopend, die deze vorm van combivoordeel al langer aan haar klanten aanbiedt. Eerder kon Ziggo deze concurrentiestrijd niet met gelijke waarde aangaan, omdat het mobiele aanbod van de provider niet goed van de grond kwam. Nu dat via Vodafone ingevuld wordt, is deze positie een stuk sterker.

Wat houdt dit voordeel in?

Wellicht de allerbelangrijkste vraag voor jou als klant: Wat houdt dit voordeel voor mij in? Het voordeel dat je krijgt wanneer je afnemers bent van zowel een mobiel als een vast abonnement, is:

  1. De mobiele databundel wordt kosteloos verdubbeld
  2. Een gratis extra TV pakket, met de keuze uit: Sport, kids of films & series.
  3. Gratis beveiligingspakket Safe Online XL

Geldt deze korting ook voor jou?

Deze korting geldt voor alle klanten van VodafoneZiggo. Je moet echter wel een Vodafone Scherp, Smart, Start, Red of black abonnement hebben (dit zijn alle mogelijke abonnementen). Dit voordeel gaat dus niet op wanneer je een Vodafone prepaid simkaart hebt. Daarnaast moet je bij Ziggo zowel een TV als internetaansluiting afnemen om in aanmerking te komen voor het voordeel. Dit komt overeen met de pakketten: Connect Start, Complete, Max en Play Start, Complete en Max.

Wat staat ons nog meer te wachten?

VodafoneZiggo laat weten het hier niet bij te laten zitten. De provider is hard bezig om de klanten in de toekomst een nog beter aanbod te kunnen bieden. Deze zal bestaan uit nieuwe producten en diensten die de kwaliteiten van beide providers optimaal samenbrengen. Wij zijn in elk geval erg benieuwd!

Wil jij ook in aanmerking komen voor dit combivoordeel? Het kan namelijk goedkoper zijn dan wanneer je je mobiele en vaste abonnementen bij verschillende aanbieders afneemt. Om te kijken wat voor jou het goedkoopst is, adviseren wij je om je alles in 1 abonnement eens te vergelijken met dit aanbod van VodafoneZiggo. Wellicht kom je goedkoper uit en dan kun je dit abonnement binnen een paar minuten afsluiten om ook van dit voordeel te kunnen genieten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *