Written by admin

De voordelen van alles in 1 pakketten

Er bestaan veel verschillende abonnementen als het gaat om internet. 1 van de bekendste en meest gebruikte abonnement is toch het alles in 1 pakket waarbij je verschillende diensten bij dezelfde provider afneemt. Dit zogenoemde triple play pakket bevat internet, televisie en bellen (met een vaste lijn). Ook bestaan er tegenwoordig quad play pakketten waarbij er naast al deze diensten ook nog mobiel aan het pakket wordt toegevoegd. Over het algemeen hebben deze alles in 1 pakketten veel voordelen. We laten jullie deze hieronder zien!

Combivoordeel voor het afnemen van meerdere diensten

Je kan ervoor kiezen om alleen een internet abonnement te nemen. Dan moet je daarbij wel nog apart op zoek naar een aansluiting voor je tv en ook gaan kijken naar een telefoon abonnement. Alles los bestellen (hetzij ook nog bij verschillende providers) is vaak duurder dan dat je al deze diensten combineert en afsluit bij 1 provider. Doordat je meerdere diensten afsluit krijg je van je provider combinatie korting die leuk kan oplopen. Daarbij hebben providers vaak ook nog interessante aanbiedingen als het gaat om alles in 1 pakketten. Vergelijk dus goed en kies een voor jouw passend alles in 1 pakket om te genieten van optimaal voordeel.

Installatie door een monteur

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aansluiten van een alles in 1 pakket. Het is vaak een standaard procedure dat na de ontvangst van de hele handel er een afspraak gemaakt wordt met een monteur die alles voor je komt installeren op een afgesproken datum. Je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen. Het is echter aan te raden dat je dit door de monteur laat doen. Dit is immers gratis, ze weten wat ze doen en bij foutjes zullen deze ook weer door een monteur van jouw provider worden opgelost.

Alles centraal geregeld

Het is naast alle voordelen van een alles in 1 pakket ook heel erg handig dat alles centraal is geregeld. Hiermee kun je bij vragen of storingen direct terecht bij 1 klantenservice. Ook als het gaat om de administratie is het handig dat je voor meerdere diensten 1 factuur krijgt. Zo blijft alles lekker overzichtelijk en netjes op orde.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *