Written by Donat

Voordeligste internet en tv abonnement

Nederlands kiezen steeds vaker voor een internet en tv abonnement. In veel huishoudens is de vaste telefoon namelijk overbodig. Binnen internet en tv pakketten is er echter vaak een redelijk groot verschil in prijzen. Ben je op zoek naar het voordeligste internet en tv abonnement? Bekijk hieronder welk abonnement dat is, vergelijk alle pakketten en lees meer over goedkope (internet en tv) abonnementen!

Wat is het voordeligste internet en tv abonnement?

In onderstaande vergelijker zie je altijd het voordeligste internet en tv abonnement. Deze vergelijker wordt namelijk automatisch ververst en toont daardoor altijd wat momenteel de goedkoopste internet en tv abonnementen zijn. Alles wat je hoeft te doen is ‘Bellen’ uitvinken. Bovenaan staat het voordeligste internet en tv abonnement. Let op: dit is altijd op basis van totale kosten over het gehele pakket (jaarprijs is belangrijker dan maandprijs!). Klik op ‘Bekijk’ om doorgestuurd te worden naar de desbetreffende provider!

Aanbiedingen en acties

Wat het voordeligste internet en tv abonnement is, kan vaak verschillen. Dit komt doordat providers regelmatig met aanbiedingen en acties komen. De populairste voorbeelden hiervan zijn dat je tijdelijk korting (Bijvoorbeeld: 6 maanden 30 euro per maand korting) of cashback krijgt.

De vergelijker op deze pagina ververst automatisch en toont op basis van huidige aanbiedingen en acties de goedkoopste provider. Dat maakt het voor jou te allen tijde makkelijk om een voordelig internet en tv pakket te vinden!

Waar let ik op bij een goedkoop pakket?

Denk eraan dat vooral internetsnelheid gekoppeld is aan de prijs van een pakket. Wil je dus zo voordelig mogelijk uitkomen, dan is het mogelijk dat je zult moeten inleveren op internetsnelheid. De meeste goedkope pakketten hebben 50 Mb/s tot 100 Mb/s internetsnelheid. Voor kleine tot gemiddelde huishoudens is 50 Mb/s prima. Grotere huishoudens hebben vaak echter behoefte aan minimaal 100 Mb/s. Houd hier rekening mee tijdens je zoektocht naar een geschikt abonnement.

Wat betreft televisie in een goedkoop pakket: voor velen is dit een minder groot probleem. De kans is aanwezig dat goedkopere pakketten wat minder tv-aanbod en mogelijkheden hebben, maar dit ligt eigenlijk meer aan de provider van het pakket dan de prijs.

Providers van voordelige internet en tv abonnementen

Over het algemeen hebben de volgende providers vaak de voordeligste internet en tv abonnementen:

  • Online (.nl)
  • Budget Alles in 1
  • Youfone

Dit komt doordat deze providers regelmatig met aanbiedingen en acties komen, wat ervoor zorgt dat je uiteindelijk het voordeligst uitkomt.

Is internet en tv voordeliger dan alles in 1?

Het scheelt niet veel, maar internet en tv is wel voordeliger dan alles in 1. Dat komt simpelweg door het feit dat je gebruik maakt van twee diensten (internet en tv) in plaats van drie diensten (internet, tv en vast bellen).

De reden dat het niet veel scheelt, is omdat vast bellen vandaag de dag eigenlijk heel goedkoop is. Het kost hooguit een paar euro’s extra om vast bellen toe te voegen aan je pakket. In dat geval heb je dus een alles in 1 pakket.

Wil je echt zo voordelig mogelijk uitkomen, dan is internet en tv dus wel wat goedkoper. Vind je vaste telefonie wel handig, dan kun je op onze homepage de beste alles in 1 pakketten vergelijken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *