Written by Dennis Vlaar

XS4ALL beste alles-in-1 provider 1e kwartaal 2020

Uit een onderzoek van de consumentenbond onder alle alles-in-1 providers, is XS4ALL als beste uit de test gekomen. In dit artikel bespreken we de uitkomst van het onderzoek van de consumentenbond. Lees dus verder!

XS4ALL beste uit de test

XS4ALL glasvezel kwam het beste uit de test van de consumentenbond. De consumentenbond vraagt elke maand aan 10.000 consumenten wat hun ervaring is betreft hun alles-in-1 provider. Na elk kwartaal wordt dan de balans opgemaakt. XS4ALL is dus de beste alles-in-1 provider van het 1e kwartaal van 2020. Vorig jaar kwam XS4ALL ook als 1e uit de test naar voren.

Top 3 alles-in-1 providers

De top 3 alles-in-1 providers zijn in het 1e kwartaal van 2020”

  1. XS4ALL Glasvezel en Delta Kabel
  2. KPN Glasvezel
  3. KPN DSL

De top 3 zat dicht bij elkaar. De nummers 1 scoorde een 8,2 gemiddeld, de nummer 2 een 8,1 en de nummer 3 een 8,0.

KPN overheerst

Behalve Delta is de hele top 3 van KPN. XS4ALL is namelijk een dochteronderneming van KPN. KPN heeft over het algemeen hele tevreden klanten. Waar de klanten het meest over te spreken zijn, is de kwaliteit van internet, telefonie en televisie die KPN en XS4ALL bieden. Daarnaast scoort XS4ALL ook heel hoog bij klantenservice. Hiervoor scoorde XS4ALL een 8,5. Dit is de hoogste score van alle providers.

XS4ALL klant worden

Wil je ook gebruik maken van de dienst van de beste alles-in-1 provider van Nederland? Wordt dan klant van XS4ALL. Om de abonnementen van XS4ALL te vergelijken, kun je onze onafhankelijke alles-in-1 vergelijker gebruiken. Omdat XS4ALL is samengevoegd met KPN, kun je gebruik maken van onze KPN vergelijker. Deze vergelijker kun je vinden op onze KPN pagina.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *