Written by Savanna

XS4ALL zesde keer op rij meest aanbevolen alles-in-1 -aanbieder

Uit onderzoek van de Telecompaper is gebleken dat XS4ALL door zijn klanten het meest wordt aanbevolen aan anderen. Dit onderzoek vond plaats in de tweede helft van 2018. De klanten van XS4ALL bevelen de aanbieder onder andere aan familie, vrienden en collega’s aan. Welke aanbieders zich op de tweede en derde plaats bevinden en waarom XS4ALL zo goed uit de test is gekomen lees je hieronder!

Waarom XS4ALL meest aanbevolen triple play-aanbieder

XS4ALL ging op 1 mei 1993 open voor publiek. Zo was de eerste ISP in Nederland een feit. XS4ALL werd uiteindelijk een partner van KPN en XS4ALL wordt nu een dochterbedrijf van KPN genoemd. KPN levert het netwerk en stelt de prijzen vast. XS4ALL levert dan wel hun eigen switches en modem. Het bedrijf staat vooral voor veiligheid en privacy. Zo weigert XS4ALL, niet wettelijk goed geregelde, verzoeken van de politie om gegevens af te tappen. Dit wordt zeer gewaardeerd door de klanten van XS4ALL. Ook de ondersteuning die XS4ALL op technisch gebied aanbiedt, is een reden voor klanten om de aanbieder aan te bevelen. Er deden ruim 5.000 Nederlanders mee aan het onderzoek van de Telecompaper. 86% van de XS4ALL klanten bleek de aanbieder aan te bevelen aan familie, vrienden en collega’s. Dit is 5% meer dan in 2017.

De nummers 2 & 3 alles-in-1 aanbieders

Uit het onderzoek zijn de volgende nummers twee en drie gebleken:

  • Op de tweede plek van meest aanbevolen alles-in-1 provider staat Telfort. Telfort is, net zoals XS4ALL, een dochterbedrijf van KPN. Opmerkelijk is dat beide dochterbedrijven het moederbedrijf achter zich laten. KPN staat namelijk op nummer 4 en is dus verslagen door de nummer drie…
  • Kliksafe! Kliksafe is een alles-in-1 aanbieder die zich, zoals de naam al aangeeft, focust op veilig internet. Kliksafe heeft een basis filter geïnstalleerd die websites wat onder andere porno, geweld, grof taalgebruik, phishing en virussen bevat, blokkeert.

Op nummer vier en vijf meest aanbevolen alles-in-1 provider staan KPN en Delta. Ben jij nog op zoek naar een alles-in-1 pakket? Neem dan een kijkje in onze vergelijker!

KPN laat dochterbedrijven vallen

KPN heeft een tijdje geleden bekend gemaakt zich meer te willen gaan focussen op KPN als premium merk. Dat houdt in dat ze een aantal sub-merken, onder andere XS4ALL en Telfort, willen gaan laten vallen vanaf 2021. Deze dochterbedrijven zullen dan ondergebracht worden in het centrale, premium, merk KPN. Dat Telfort verdwijnt lijken de meeste abonnees niet zo’n probleem mee te hebben, maar XS4ALL? Hun klanten blijven trouw aan het merk en startte meteen een online petitie. Binnen vier dagen zijn er meer dan 30.000 handtekeningen opgehaald! Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan onze blog KPN wilt van dochterondernemingen af!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *