Written by Dennis Vlaar

Youfone klanten krijgen zenderpakketten door corona

Youfone heeft als gevolg van de corona crisis voor alle klanten het premium tv pakket gratis beschikbaar gesteld. In dit artikel lees je wat dat inhoudt en wat Youfone nog meer doet omtrent het coronavirus.

Meer entertainment

Youfone geeft op zijn website aan dat ze met deze actie wat meer entertainment willen bieden aan alle mensen die momenteel thuis zitten. Het premium tv pakket bestaat uit verschillende zenders zoals:

  • Comedy Central Extra
  • National Geographic Wild
  • Cartoon Network

De zenders zijn tot nu toe beschikbaar tot 12 april. Het is nog niet duidelijk of Youfone deze periode gaat verlengen nu de regering heeft bekendgemaakt dat de mensen tot 28 april thuis moeten blijven.

Extra maatregelen

Youfone heeft op zijn website een pagina aangemaakt die in het teken staat van het coronavirus. Op de pagina zeggen ze dat het belangrijk is om juist in deze tijd in contact met elkaar te blijven. Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN, er wordt aangegeven dat de capaciteit van KPN stabiel is een continu wordt gecheckt. Daarnaast geeft Youfone ook aan dat de klantenservice open blijft op de normale tijden. Een extra maatregel die Youfone heeft genomen is het minder op pad sturen van monteurs. Alleen bij storingsmeldingen en het veiligstellen van een internetverbinding wordt er nog een monteur gestuurd, mits dit veilig kan.

Klant worden van Youfone?

Ben je opzoek naar een nieuwe alles-in-1 provider? Als je ook gebruik wilt maken van de gratis zenders, dan is Youfone misschien wel iets voor jou! Bekijk hieronder de tarieven van Youfone in onze onafhankelijke vergelijker. Je kunt meteen een abonnement afsluiten door op de ‘bekijken’ knop te drukken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *