Written by Merel

Youfone lanceert YoufoneTV

Tot voor kort telecomaanbieder, maar sinds een aantal dagen ook alles in 1 provider, Youfone heeft onlangs iets totaal vernieuwends geintroduceerd: YoufoneTV. Een online platform als vernieuwing op het traditionele TV kijken, waar de provider verwacht al 160.000 klanten te kunnen overtuigen binnen 3 jaar.

Youfone beantwoordt de behoefte aan nieuwe manier van TV kijken

Het wordt steeds duidelijker dat de traditionele TV diensten niet heel lang meer de standaard manier van TV kijken zal blijven. Door de verschuiving in de behoefte van de consument en de vele mogelijkheden die het internet ons biedt, willen we het liefst zelf beslissen wat we kijken en wanneer we daarnaar kijken. Youfone speelt daar slim op in met een TV model wat video on demand aanbiedt.

Dit platform heeft Youfone samen met Huawai ontwikkeld, waardoor een beeldkwaliteit van SD, HD en binnenkort ook 4K tot stand gebracht kan worden. Dit platform is voor veel consumenten toegankelijk. Het kan namelijk via een tv-ontvanger of via een tv app gebruikt worden. Je kunt er dus ook via een tablet of smartphone gebruik van maken.

YoufoneTV gaat er zo uitzien

Als kijker van YoufoneTV bepaal je zelf welke diensten je afneemt. Standaard is er een zenderpakket bestaand uit de 21 standaardzenders en deze kun je zelf naar wens uitbreiden, per vijf of tien zenders tegelijk.

Wat gaat het kosten?

We hebben te maken met een goedkope nieuwe toetreder. Net zoals Youfone bekend staat om goedkope telefoon- en sim only abonnementen, wil ze ook op de TV markt een goedkope speler zijn:

Je betaalt voor de TV App slechts €9,95 per maand, je kunt dan 21 standaardzenders bekijken. Voor kijken via de TV-ontvanger betaal je maandelijks €14,95. Voor internet & TV €19,95 (actietarief) en voor het alles in 1 abonnement de eerste 6 maanden maar €19,95!

Variabel:

  • Voor 5 extra zenders betaal je €2,50 extra
  • Voor 10 extra zenders betaal je €4,- extra
  • Voor het complete zenderpakket, bestaande uit 62 zenders betaal je €11,50 extra
  • Voor een extra TV ontvanger betaal je €5,- extra

Premium zenders
Ook onderstaande premium zenders zijn optioneel bij te kiezen. Je betaalt dan maandelijks extra:

  • Fox Sports Eredivisie + €7,50
  • Fox Sports Compleet + €12,50
  • Erotiek on demand + €5,-
  • Kids on demand + €3,-

Is YoufoneTV iets voor mij?

Wat YoufoneTV anders maakt dan alle andere TV providers, is dat het heel flexibel is. Het is op meerdere devices te bekijken (geen uitzondering), maar ook wanneer je geen TV hebt of geen TV kastje wilt installeren. Aan de YoufoneTV app heb je al genoeg! Ziggo en KPN hebben ook een app, maar hiertoe heb je alleen toegang als je ook een vast abonnement met TV kastje hebt.

Daarnaast is het tarief van YoufoneTV heel laag. Al vanaf €9,95 kun je TV kijken. De provider belooft dat je tot tientjes goedkoper uit kunt zijn in vergelijking met de concurrent.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *