Written by Donat

Youfone verlaagt glasvezel tarieven

Onlangs heeft provider Youfone enkelee prijswijzigingen doorgevoerd. Dit doet de aanbieder een aantal keren per jaar. Ditmaal is glasvezel internet goedkoper geworden en zijn is de periode van korting op het maandtarief gewijzigd. Er is nu sprake van een kortere, maar hogere korting. Lees in dit artikel meer over de Youfone prijswijzigingen en de verandering van de introductiekorting!

Glasvezel internet goedkoper

De glasvezel internet abonnementen van Youfone zijn goedkoper geworden. Dit geldt voor bijna ieder abonnement. Het is bij Youfone mogelijk om voor de volgende glasvezel internet abonnementen te kiezen (download- en uploadsnelheid is bij ieder abonnement hetzelfde):

  • 50 Mbps
  • 100 Mbps
  • 200 Mbps
  • 500 Mbps
  • 1000 Mbps

Voor glasvezel geldt bij Youfone dat de download- en uploadsnelheid altijd hetzelfde en dus symmetrisch is. De prijs van bijna ieder abonnement is verlaagd met een bedrag tussen de €1,- tot €3,-. Dit is op basis van glasvezel internet gecombineerd met TV Standaard. Alleen het glasvezel internet abonnement met 100 Mbps download- en uploadsnelheid is juist duurder geworden met €0,50 (van €42,50 naar €43,-).

Verandering introductiekorting

Verder is er een verandering doorgevoerd wat betreft de introductiekorting die men ontvangt bij het afsluiten van een pakket. De meeste providers bieden dit aan om het afsluiten van een pakket aantrekkelijker te maken.

De verandering zit hem in het aantal maanden korting en de hoeveelheid korting per maand. Er wordt nu een kortere periode meer korting gegeven, in plaats van een langere periode minder korting. Waar je bij Youfone eerst 9 maanden korting kreeg, is dat nu 6 maanden. Wel ontvang je dus meer korting. Dit geldt overigens voor zowel de DSL, KPN-glasvezel als E-Fiber-glasvezel pakketten.

Meer over provider Youfone

Wil je meer lezen over internet, internet & tv en alles in 1 van Youfone? Bekijk dan onze Youfone provider pagina. Hier staat meer informatie over de aanbieder. Ook is op die pagina een handige vergelijker met alle Youfone abonnementen te vinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *