Written by Donat

Ziggo abonnement zonder vaste telefoon?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon en daarom vinden veel mensen een vaste telefoon voor thuis overbodig. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om zelf een abonnement samen te stellen, zodat je niet hoeft te betalen voor iets wat je toch niet gebruikt. In dit artikel lees je alles over de verschillende opties die er zijn en kun je verschillende abonnementen vergelijken.

De prijzen van een Ziggo abonnement zonder telefoon

Wil je een Ziggo pakket zonder vaste telefoon? Je kunt zelf kiezen of je internet, bellen en TV in je pakket wil door aan te vinken wat je wel wilt en uit te vinken wat je niet wilt in de vergelijker hieronder.

De keuzes die je hebt zonder vast bellen zijn:

  • Een abonnement met alleen internet en TV.
  • Een abonnement met alleen internet.

Vink hieronder ‘Bellen’ uit. Alle abonnementen / pakketten die je ziet zijn zonder vaste telefoon. Hierbij zie je ook direct de prijzen. Klik op een van de knoppen om direct naar Ziggo te gaan voor meer informatie en het afsluiten van een abonnement / pakket!

Kosten van alleen internet bij Ziggo

Een abonnement met alleen internet wordt ook steeds populairder. Dit is vooral, omdat er steeds meer alternatieven komen voor TV kijken. Veel mensen maken nu gebruik van andere streaming platformen en social media als entertainment. Ook vinden veel een vaste telefoon nu overbodig door de mobiele telefoon zoals in de inleiding al is besproken. Bezoek dit artikel voor alle belangrijke informatie over een Ziggo abonnement met alleen internet.

Waarom wordt er vaak voor Ziggo gekozen?

Vraag je je af waarom mensen kiezen voor Ziggo en niet voor een andere provider? We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet hieronder.

  • Ziggo is de grootste aanbieder van internet, bellen en TV van Nederland. Daardoor is Ziggo constant in een concurrentiestrijd met KPN. Hierdoor blijft Ziggo zich verbeteren en krijg je als klant steeds meer opties waar je blij van wordt.
  • Bij een Ziggo abonnement krijg je gratis Ziggo sport. Hiermee kun je naar onwijs veel verschillende sportwedstrijden en evenementen kijken zonder hier extra voor te betalen.
  • Ziggo heeft ook de Ziggo GO app. Hiermee kun je TV kijken waar en wanneer je maar wilt.
  • Een groot voordeel van internet provider Ziggo is dat ze de beschikbare internetsnelheid regelmatig verhogen, zonder dat je hier meer voor hoeft te betalen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *